Pandurii dorește prelungirea împrumutului lui Nistor – Nistor reloaded

268

Dan Nistor nu a reușit să convingă în Franța, la Evian, și a revenit la Pandurii, echipă care și-ar dori ca și din vară să poată să mizeze pe serviciile mijlocașului.

Pandurii nu a fost una dintre echipele care să bage mâna adânc în buzunar pentru a face transferuri, de cele mai multe ori alegând jucători liberi de contract, însă nu întotdeauna aceste variante sunt și cele mai reușite variante pentru echipă, performanța având o legătură destul de puternică și cu investițiile făcute în jucători, în transferuri. Președintele Eugen Pîrvulescu a declarat în mai multe rânduri că aceasta a fost politica clubului, de a căuta mai întâi jucători liberi, însă a precizat că la Pandurii au ajuns și jucători pentru care clubul a plătit sume importante, dând exemplul jucătorilor aduși de la Gaz Metan Mediaș în vară: „Ultimele noastre transferuri de jucători care nu erau liberi au fost Eric și Breeveld, care ne-au costat 500.000 de euro plus TVA. Lucrurile au mers bine, apoi ne-am despărțit de Eric, dar știm ce a însemnat plecarea lui Eric din punct de vedere financiar și pentru echipă și pentru jucător. În locul lui Eric am încercat să-i aducem pe Răduț și Nistor. Am reușit cu Nistor, dar în cazul lui Răduț, Steaua s-a opus împrumutului spunând că are nevoie de Mihai Răduț”, a explicat Pîrvulescu.

„Să avem răbdare cu Nistor!”
Nistor nu a început ca titular sezonul de primăvară, însă a fost peste media echipei în primele două jocuri disputate în campionat. „Eu am mare încredere în Dan Nistor chiar dacă, trebuie să recunoaștem, el este departe de forma pe care a avut-o la plecare. Trebuie să avem răbdare, e un jucător cu calități și care-și dorește foarte mult să revină la parametrii pe care i-a avut”, a declarat Eugen Pîrvulescu despre jucătorul revenit la Târgu Jiu din această iarnă. Mai mult decât atât, președintele gorjenilor a dezvăluit faptul că Pandurii și-ar dori ca Nistor să continue să joace sub bagheta lui Cristi Pustai și din vară: „Trebuie să avem răbdare cu Nistor, știu că timpul nu stă în loc, dar noi o să încercăm încă un împrumut. M-aș bucura foarte mult ca Dan Nistor să evolueze foarte bine la Pandurii și să se întoarcă la Evian să joace, dar dacă nu se va întoarce acolo în vară, sperăm să rămână la noi”, a mai spus oficialul Pandurilor.

Cu gândul la Astra
Fără victorie în jocurile oficiale din acest an, Pîrvulescu crede că Pandurii poate produce surpriza și să învingă Astra la Giurgiu: „Ne trebuie o victorie. Am avut o înfrângere, un egal și cred că e momentul să aducem și noi trei puncte, chiar dacă etapa următoare întâlnim la Giurgiu pe Astra, o echipă care luptă pentru titlu. Va fi o partidă grea, dar dacă jucătorii noștri vor fi concentrați pe tot parcursul întâlnirii și vom face greșeli cât mai puține, ne putem întoarce chiar și cu toate cele trei puncte de la Giurgiu”, a declarat președintele grupării târgujiene. Și Alin Buleică speră că Pandurii poate face mai mult pe terenul celor de la Astra decât a reușit în primele două partide din acest an: „Avem un început mai greu de campionat. Sperăm să ne revenim odată cu meciul de la Astra pentru că este și o echipă cu care noi ne batem la primele locuri”.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here