Pandurii, cu trei jucători la națională

229

Selecționerul Anghel Iordănescu și-a stabilit lotul cu care va efectua un stagiu de pregătire în Antalya, în perioada 25 ianuarie – 6 februarie. Dintre cei 25 de jucători convocați, trei sunt de la Pandurii, Săpunaru, Răduț și Hora fiind cei care vor încerca să-l convingă pe selecționer că merită să rămână în vederile sale și pentru Campionatul European ce va avea loc în vară în Franța.
Președintele Pandurilor, Narcis Răducan, este mândru că de la echipa sa au ajuns la națională trei jucători: „Dăm în fiecare compartiment câte un jucător. Este o onoare. Îi lăsăm să meargă la națională nu se pune problema. Avem reprezentanți în națională și asta mă bucură și este onorant pentru toți gorjenii”, a declarat oficialul echipei târgujiene.
Săpunaru este un jucător care are mare experiență și care vine după o perioadă în care nu a răspuns convocărilor din cauza unui conflict cu fostul selecționer, iar Hora este golgheterul campionatului, fapt care-i certifică prezența sub tricolor. O revenire spectaculoasă la echipa națională, pentru care a bifat trei selecții, ultima în 2013: „E de salutat revenirea lui Răduț la națională, este în creștere. A dispărut o perioadă pentru că nu a mai avut aceeași evoluție, dar din vară este în creștere evidentă. A ajuns la maturitate, iar Edi l-a provocat profesional și acum este la lot”, a declarat Narcis Răducan vorbind despre convocarea lui Mihai Răduț. Președintele gorjenilor mai spune și că și-ar mai fi dorit un pandur în națională: „Sunt subiectiv, dar pot spune că și Nistor e o soluție pentru națională dacă va juca așa cum a evoluat în meciul cu Steaua”, a mai spus Răducan.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here