Pandurii au şocat Bacăul

488

Deşi foarte puţini luau în calcul o victorie a trupei lui Adrian Bogoi în prima deplasare din liga secundă, pandurii le-au mai dat o palmă contestatarilor şi au câştigat meciul inaugural. Formaţia noastră s-a impus cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Aerostar, gazdele fiind favorite certe la casele de pariuri, şi asta din cauza lotului foarte tânăr pe care l-au trimis în teren vizitatorii. Singurul gol al confruntării a fost înscris în minutul 80 de către juniorul Florin Măicăneanu, cel care a trimis cu capul, în vinclu, o centrare venită din partea lui Tudoran. Băcăuanii au reușit să înscrie în minutul 83, dar Ichim a fost semnalizat în poziție de ofsaid. În minutul 90, Vraciu a avut o oportunitate imensă de a egala, dar a şutat în transversală din 6 metri, cu poarta goală în față.

Bogoi: “Poate că a fost o victorie norocoasă”
La finalul partidei, antrenorul Pandurilor, Adrian Bogoi, i-a felicitat pe tinerii săi jucători, dar a admis că oaspeţii au avut şi şansă să plece cu toate cele 3 puncte. De asemenea, tehnicianul nostru a cerut, din nou, conducerii transferuri. “Sunt foarte mulțumit de rezultat, de atitudinea copiilor, în condițiile în care am venit aici cu un lot restrâns și foarte tânăr. Am venit aici cu scopul de a juca foarte bine, de a acoperi bine spațiile și de a scoate cât mai mult din acest meci. Sigur că putem să ne dezvoltăm jocul, dar mulți dintre copiii pe care îi antrenez sunt veniți la echipă de numai două săptămâni. În următoarele săptămâni, trebuie aduși la echipă câțiva jucători cu experiență, pentru a avea un joc foarte bun și competitiv. Poate că a fost o victorie norocoasă, dar ăsta e fotbalul, ai nevoie și de un pic de noroc”, a comentat Bogoi. Deşi a declarat că pandurii au tras nejustificat de timp, antrenorul oaspeţilor, Cristian Popovici, a recunoscut că formaţia sa a făcut greşeli impardonabile, una chiar la gol. “Păcat că am început cu stângul parcursul nostru din Liga a II-a. Știam și le-am transmis jucătorilor că nivelul s-a schimbat, nu mai întâlnim adversari de Liga a III-a, pe care putem să-i punem la respect. Eu consider că am controlat acest meci, în cea mai mare parte, am avut situații bune de a marca în ambele reprize. Adversarii au venit cu armele lor, contraatacul și repetatele trageri de timp, cu o oarecare îngăduință din partea arbitrilor, dar asta nu scuză faptul că noi nu am reușit să marcăm. Consider că am luat un gol nepermis de ușor, nu mă așteptam ca, având doi fundași centrali cu talie, să primim gol cu capul de la un scor jucător care, cu ghilimelele de rigoare, le vine până la buric”, a afirmat Popovici.

Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu: 0-1 (0-0)
Aerostar: Potcoavă – Mihălăchioae, Al. Ichim, Mihăeș (cpt.), Chirilescu – Sahru, Fl. Istrate (`68 Hurdubei), Chirilă (`81 Adăscăliței), Căinari – Vraciu, Buhăcianu (`68 Pavel). Antrenor: Cristian Popovici.
Pandurii: Cotolan – Brînzan (cpt. `65, Dănescu), Ciobanu, Gheorghe, Vasilescu – Cenaj, Raiciu – Tudoran, Vodă, Pîrvulescu – Măicăneanu (`84, Trancă). Antrenor: Adrian Bogoi.
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistenți: Cosmin Vatamanu și Mihăiță Necula (ambii din București).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here