Pandurii au început cantonamentul

399

Adrian Bogoi are 25 de jucători la dispoziţie în stagiul intern de pregătire care va fi efectuat la Complexul Sportiv din Târgu-Jiu. Antrenorul gorjenilor mai vrea cel puţin 7-8 fotbalişti până la startul sezonului, mai mulţi sportivi fiind în probe în această perioadă. Mijlocaşul albanez Drilon Cenaj a revenit la pregătire, iar în această săptămână este aşteptat să se alăture lotului şi sârbul Milenko Skoric, un jucător în care gorjenii şi-au pus mari speranţe înainte de returul campionatului recent încheiat, dar care s-a accidentat. Acesta va continua programul de recuperare alături de un alt fotbalist care vrea să se întoarcă pe gazon, Bogdan Dănăricu. Potrivit site-ului oficial, panduriics.ro, în pregătire cu echipa se află mai mulţi foşti jucători printre care: Unguru, Trancă, Miroiu, Teodosescu şi Şchiopu. De asemenea, la Târgu-Jiu, vor mai fi testaţi fotbalişti, iar cei care nu corespund cerinţelor antrenorului vor pleca. Stagiul de pregătire durează până pe 15 iulie. În presezon, antrenorul Adrian Bogoi vrea să programeze cel puţin 5 partide amicale.

Se montează covorul sintetic
Prima fâşie a noului gazon sintetic care va fi montat la Târgu-Jiu a fost poziţionată la mijlocul terenului doi. Lucrările care s-au efectuat pentru pregătirea suprafeţei din incinta Complexului Sportiv Municipal s-au încheiat sâmbătă.
Urmează acum montarea gazonului sintetic, însă ploile din ultimele zile nu au permis ca lucrările să aibă un ritm mai alert. Cu toate acestea, a fost ataşată rola care are trasată linia de mijloc a terenului, semn că, de data aceasta, nimic nu se mai poate întâmpla, iar, după ani de zile, la Târgu-Jiu vor avea loc din nou meciuri oficiale.
“Lucrările vor continua după încetarea ploilor când vor fi întinse şi celelalte rulouri de gazon şi va începe următoarea fază a lucrării, aceea de lipire a gazonului cu adezivi speciali şi de decupare a tuturor zonelor terenului în care vor fi trasate liniile albe. Rulourile de gazon sintetic au marcate deja cu iarbă sintetică albă liniile de margine ale terenului urmând doar ca acestea să fie lipite corespunzător. După lipirea gazonului acesta va fi acoperit cu nisip fin şi granule de cauciuc, acestea fiind ultimele lucrări care se vor efectua”, se arată pe panduriics.ro.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here