Pandurii aşteaptă UTA cu un “moral bun”

87

Pandurii Târgu-Jiu şi UTA Arad se vor întâlni vineri, pe terenul sintetic de la Târgu-Jiu, într-un meci contând pentru etapa a 10-a a ligii secunde. Cele două echipe par să aibă stări de spirit diferite înaintea unui meci care se anunţă foarte interesant. Jocul începe la ora 16.00, iar antrenorul Adrian Bogoi a declarat că formaţia sa este concentrată pentru o confruntare cu o echipă valoroasă.“Ne aşteaptă 3 meciuri foarte dificile în decurs de o săptămână, cu UTA, Clinceni şi Snagov. Sigur, cel mai important pentru noi în momentul de faţă este primul meci, cel cu Aradul. Un meci cu o echipă destul de bună, care a început campionatul bine şi a avut rezultate pe măsură, exceptând, bineînţeles, ultimul meci, care, după cum ştie toată lumea, a venit după un joc de cupă ce a durat 120 de minute. În rest, rezultatele sunt foarte bune. Au un lot competitiv, au făcut înainte de acest campionat 14 transferuri importante, cu jucători veniţi şi de la Liga 1. Este o echipă care îşi propune foarte mult în acest campionat. Noi avem un moral bun, rezultatele din ultima perioadă sunt destul de bune, sper să avem continuitate în evoluţii, pentru că este un campionat greu, aşa cum se preconiza”, a declarat tehnicianul formaţiei noastre. Pandurii joacă marţi, 9 octombrie, la Academia Clinceni, iar sâmbătă, 13 octombrie, va primi vizita liderului Sportul Snagov. Bogoi speră ca trupa gorjeană să-şi păstreze prospeţimea în această săptămâna.“Nu efortul care este produs în timpul jocului este cel mai important, ci refacerea după efort. Echipele sunt destul de bine pregătite, dar avem deficienţe în fotbalul românesc la refacerea după efort, să nu mai spun de medicamentaţie, alimentaţie şi alte lucruri”, a admis antrenorul.

Tot fără căpitan
Denis Brânzan, liderul din teren al formaţiei noastre, îşi va ispăşi a doua etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în partida cu Ripensia. Chiar şi de pe margine, căpitanul Pandurilor s-a declarat încrezător că alb-albaştrii pot obţine un nou succes. “Avem încredere în forțele noastre. O cunoaștem pe UTA. Sunt câțiva care au fost și aici, cu mine, cum ar fi Ciprian Rus, Penescu, care a jucat în Liga I, dar au o echipă destul de bună. Probabil că și ei au aspirații foarte mari, vor să promoveze sau să fie cel puțin în primele locuri. Eu sunt optimist, cred că o să câștigăm“, a declarat Brânzan potrivit site-ului oficial.

Popa se dă “lovit”
Antrenorul arădenilor, Ionuţ Popa, spune că mai mulţi jucători ai formaţiei sale sunt indisponibili pentru meciul de la Târgu-Jiu, deşi, potrivit presei arădene, doar Benga nu s-a antrenat normal în ultimele zile. “Din păcate, sunt jucători la noi care nu vor face parte din lot din cauza accidentărilor, şi anume: Vădrariu, Stahl, Benga şi Costin. Sunt jucători pe care eu sunt foarte supărat, pentru că au spus că pot juca înainte de meciul cu Baloteşti şi s-a văzut ce a ieşit. Poate din dorinţa de a juca, de a arăta ceva, au intrat accidentaţi pe teren într-un meci în care scorul a fost mincinos. Trebuia să pierdem cu 5 sau 6 la 0, pentru că în repriza a doua n-am mişcat deloc. Ce mă deranjează e că toate accidentările se datorează terenului de antrenament, nu pregătirii, pentru că toţi au entorse la gleznă. De abia vineri vom juca şi noi la Târgu- Jiu, pe un sintetic adevărat”, a declarat tehnicianul. Popa a precizat că UTA vrea o clasare cât mai bună în acest sezon, dar nicidecum promovarea. “Esenţa unei echipe stă într-un schelet. Astă vară, UTA a rămas cu doi titulari, Bodea şi Manea, iar în jurul lor am adus vreo 14 jucători pentru a forma o echipă. Am discutat cu cei din conducere, iar acest an va fi unul de evaluare a jucătorilor, să vedem care pot rămâne şi pentru sezonul viitor, iar în vară să îi păstrăm pe cei care pot fi titulari. Rezultatele bune au venit datorită partidelor cu adversari slabi. Altfel, noi nu ne-am fixat acest obiectiv (n.r. – locurile 10-15) ca să facem mişto. Am vrut să avem un sezon liniştit în care să evităm retrogradarea şi să ne gândim la o formulă pentru viitor, iar dintre jucătorii pe care i-am adus să confirme măcar 7-8, pentru a putea spera la ceva pe mai departe. Şi eu am rămas pentru că vreau să fac echipă, indiferent cât durează sau dacă sunt considerat nebun sau nu”, a afirmat antrenorul.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here