Pandurii a reuşit legitimarea lui Kazuki

3418

Fostul jucător de la FC U Craiova, Kazuki Takahashi, va putea fi folosit în meciul cu FC Argeş.
Mijlocaşul japonez care s-a pregătit cu Pandurii de la începutul verii a fost legitimat de către conducerea gorjeană, după săptămâni bune în care răspunsul pozitiv nu a venit de la Federaţia Română de Fotbal. Fotbalistul de 22 de ani evoluează în centrul liniei mediene, iar antrenorul Adrian Bogoi este convins că niponul poate aduce un plus la formaţia pe care o antrenează.
,,Din câte am înţeles, ieri (n.r. miercuri) s-a perfectat transferul. Sperăm să ne bazăm pe el la jocul cu FC Argeş. Noi am avut mari probleme la mijlocul terenului.
Lu Yuefeng a adus un plus de echilibru, chiar la meciul trecut nu am luat gol. S-a văzut o creştere a liniei de mijloc dacă vorbim de compartimente. Sperăm ca intrarea lui Kazuki să ne ajute, şi defensiv, şi ofensiv.
Noi căutăm soluţii, în momentul de faţă, în toate compartimentele şi, totodată, vrem să ne omogenizăm, să rămânem la o echipă standard. Chiar dacă o să mai facem o schimbare – două, trebuie să ajungem la o formulă standard de joc”, a declarat Adrian Bogoi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here