Pandurii a primit licența

461

În vreme ce mai multe echipe din Liga 1 își fac probleme pentru continuitatea în primul eșalon din cauza problemelor financiare care conduc la dificultăți în obținerea licenței, Pandurii este una dintre echipele liniștite la acest capitol.

Președintele executiv al Pandurilor a dezvăluit că echipa gorjeană a primit deja avizul Comisiei de Licențiere din cadrul FRF: Am primit avizul pozitiv în ceea ce privește licența pentru Liga 1 pentru sezonul viitor. Noi aveam siguranța obținerii ei încă din momentul în care am depus dosarul, atunci când am fost asigurați că toate lucrurile sunt în regulă și nu vom întâmpina probleme. Noi avem și licență pentru cupele europene, dar, din păcate, e aproape imposibil să mai putem ajunge acolo în acest sezon”, a declarat Eugen Pîrvulescu.
În ceea ce privește propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal de a deschide o dezbatere publică în privința sistemului competițional pentru Liga 1, Eugen Pîrvulescu a declarat că Liga 1 poate lua orice formă cu 14, 16 sau 18 echipe: „O părere strict personală este aceea că Liga 1 poate funcționa foarte bine în continuare și în actualul sistem, cu 18 echipe, dar și în sistem play-off și play-out cu 14 sau 16 echipe. Problema cea mare este aceea a deplasărilor, cele legate de infrastructură. Dacă am avea autostrăzi până la Botoșani să putem să facem drumul până acolo în, să zicem, șapte ore, ar fi OK, dar când faci 12 ore pe drum, altfel stau lucrurile”, a mai declarat oficialul Pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here