Pandurii, a patra şansă la titlu?

249

După ce au reuşit să termine pe podium sezonul 2015/2016, gorjenii cred că actuala ediţie de campionat o să fie cel puţin la fel de disputată. Ca de obicei în Liga I, problemele nu sunt numai de natură sportivă, iar un factor esenţial în buna desfăşurare a competiţiei îl reprezintă fondurile. Antrenorul Petre Grigoraş este de părere că lucrurile se vor aşeza în scurt timp, iar suporterii români vor avea ce să vadă: “Preconizările sunt mai sumbre acum, pentru că multe echipe au probleme şi din cauza asta, poate, oamenii de fotbal sunt puţin sceptici în privinţa valorii campionatului. O să vedem, eu cred că va fi un campionat foarte disputat şi chiar dacă o să fie probleme, o să fie meciuri foarte importante. Pandurii au conform “pariori.ro” a patra şansă la titlu în acest an. Cei care vor miza pe un succes istoric al trupei gorjene pot să câştige de zece ori banii depuşi. Principala favorită la titlu este Steaua Bucureşti, iar campioana Astra Giurgiu se poziţionează a doua. Deşi a terminat Liga I sub Pandurii, Dinamo Bucureşti este creditată de anumiţi specialişti cu şansa a treia la titlu.”
Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat deja că nu va avea rival în Liga I, dar antrenorul Pandurilor crede că este prea devreme pentru a face astfel de afirmaţii: “A spus asta şi anul trecut. E dreptul dânsului să comenteze şi să spună ce vrea. Până la urmă, noi suntem adversari şi încercăm să ne pregătim echipa atât de bine încât să punem probleme fiecărei competitoare”.
Preşedintele Narcis Răducan a comentat cu ironie declaraţiile lui Becali: ”E bine, că în prima parte a sezonului ne numea doar “Lignitul”, spre sfârşit a învăţat numele complet după ce a pierdut titlul”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here