Pandurii a încheiat stagiul de pregătire

326

Pandurii Târgu Jiu a disputat 6 partide amicale în această perioadă de intersezon. Pentru formaţia gorjeană bilanţul meciurilor de verificare ar arăta foarte bine, 5 victorii şi un rezultat de egalitate, dacă nu am ţine cont că echipa noastră a jucat doar cu adversare din eşaloanele 3 şi 4. Mai mult, Pandurii a pierdut fotbalişti importanţi în această iarnă şi nu a reuşit, încă, să aducă dubluri pe toate posturile. Supravieţuirea în liga secundă rămâne o misiune dificilă pentru echipa lui Adrian Bogoi, care are la dispoziţie un lot tânăr, neexperimentat, iar problemele financiare îi vor apăsa în continuare pe jucătorii de la Târgu-Jiu. În ultimul amical, echipa noastră a învins la CSM Reşiţa, cu 1-0, graţie reuşitei lui Bogdan Dănăricu din minutul 15. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv “Mircea Chivu”. Pandurii a bifat astfel încă un meci fără gol primit, singura reuşită a oponenţilor fiind consemnată în partida cu Petrolul Bustuchin. Formaţia noastră nu l-a impresionat însă şi pe antrenorul bănăţenilor, Daniel Opriţa, care a considerat injust ultimul rezultat. Opriţa a spus că trupa lui Bogoi nu a jucat un fotbal de calitate, iar iniţiativa a aparţinut gazdelor. “Am întâlnit o echipă de Liga a 2-a, care a făcut antijoc în multe momente ale partidei. Mă nemulţumeşte rezultatul, fiindcă am controlat jocul, am avut posesie şi ocazii clare, dar nu am reuşit să înscriem. Nu ne concentrăm la finalizare sau poate valoarea nu ne permite să marcăm. Sunt supărat şi pe fundaşii centrali, din prima repriză”, a afirmat Opriţa. Din nefericire, pentru panduri debutul oficial din 2018 pare că vine prea repede. Lotul nu este încă pus la punct, transferurile importante nu s-au realizat, ia golgheterul echipei din prima parte a sezonului, Gabriel Dodoi, poate să plece de la Târgu Jiu. Pe 24 februarie, la Motru vine Metaloglobus. “A fost un amical reușit din punctul meu de vedere și nu mă refer neapărat la rezultat. Băieții s-au mișcat bine, am făcut o primă repriză bună, am dominat jocul și, pe lângă gol, ne-am mai creat câteva ocazii de a mai marca. Chiar nu am făcut deloc antijoc. Probabil că Oprița s-a referit la repriza secundă, când am folosit mai mulți juniori, plus cei doi jucători sârbi care abia veniseră la echipă să dea probe” , a declarat Adrian Bogoi.

CSM Şcolar Reşiţa – Pandurii Târgu Jiu: 0-1 (0-1)
CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann – Costin, Podina, Copaci, Liuba – Barbulescu, Vaştag – Negoescu, Bresneni, Manole – Ene. Au mai intrat: Petruţ, Szijj, Bactar, Staicu, Vădrariu şi Jula. Antrenor: Daniel Opriţa.
Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Brînzan, Turda, Celea, Vasilescu – Pârvulescu, Skoric, Raiciu – Dănăricu, Lemac, Ionică. Au mai intrat: Moga, Marek şi Măicăneanu. Antrenor:. Adrian Bogoi

Amicalele iernii pentru Pandurii:
Pandurii – Internaţional Băleşti 2-0
Pandurii – Petrolul Bustuchin 1-1
Pandurii – ACSO Filiaşi 1-0
Pandurii – Internaţional Băleşti 4-0
Pandurii – Flacăra Horezu 1-0
CSM Reşiţa – Pandurii 0-1
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here