Pandurii a câştigat procesul cu Al Ahli

370

Conturile Pandurilor ar trebui în curând să fie alimentate cu o sumă importantă pentru aceste vremuri, 250.000 de euro fiind suma pe care echipa gorjeană trebuie să o recupereze din transferul lui Eric.
Procesul în care Pandurii şi-a solicitat ultimele drepturi finaciare din transferul lui Eric de Oliveria la Al Ahli a fost demarat în noiembrie, iar după patru luni a venit şi soluţia, o decizie care obligă clubul din Arabia Saudită la plata sumei restante şi a unei penalităţi de 5% pe an. Decizia trebuie pusă în aplicare de Al Ahli în termen de 30 de zile.
Pandurii mai are de recuperat o sumă restantă din transferurile mai vechi. Este vorba de cei 500.000 de euro datoraţi de Steaua, care a activat clauza ce i-a permis să-l vândă pe Mihai Pintilii la Al Hilal, o altă echipă din Arabia Saudită. Gorjenii au deschis şi în acest caz un proces, însă secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, care s-a ocupat şi de “cazul Eric”, spune că este sigur că lucrurile se vor rezolva foarte repede, fără a mai fi nevoie de un nou termen: “Am discutat cu Valeriu Argăseală la Adunarea Generală a LPF și mi-a spus că până pe data de 11 februarie va achita suma pe care ne-o datorează”, a declarat Daniel Băloi.
În altă ordine de idei, Pandurii şi-a primit recent şi cea de-a doua tranşă de bani din drepturile TV, 980.000 de euro, ocazie cu care a rezolvat şi cele câteva litigii pe care le avea cu jucători precum Laurenţiu Iorga sau Doru Bratu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here