Pandemia nu bate bogăția! Gorjenii, îmbiați cu achiziții de sute de mii de euro pe un site de vânzări

2098

Cel mai cunoscut site de anunțuri din România abundă în oferte care mai de care mai pompoase și costisitoare. La secțiunea Gorj, vânzările sunt unele cu multe zerouri, cumpărătorii vizați fiind cei care probabil au avut de câștigat de pe urma pandemiei de COVID-19 și cărora veniturile nu le-au scăzut.

Un exemplu în acest sens este un anunț publicat ce vizează vânzarea unei pensiuni situate în apropierea Peșterii Muierilor. Vânzătorul cere pentru această achiziție un preț de… 395.000 de euro!!! ,,Situată lângă Peștera Muierilor, vă oferim spre vânzare o pensiune de poveste, chiar la poalele muntelui, unde te poți deconecta într-o liniște desăvârșită.
Pensiunea oferă cazare în 8 camere cu baie proprie, un living reconfortant cu șemineu și minibar, 2 terase – o terasă închisă și încălzită, și o terasă acoperită, cu grătar, loc de joacă pentru copii în interior și în exterior și sistem de monitorizare video/cloud atât la interior, cât și la exterior”, astfel sună descrierea proprietății.
Din altă parte a județului, o ofertă ceva mai ,,accesibilă” vine din Turceni. Acolo este scos la vânzare un lac natural privat repopulat de 8 ani, cu o suprafață de circa 1,8 hectare, situat pe un teren de aproximativ trei hectare. Prețul pentru acest lac este de ,,doar” 64.000 de euro.
De asemenea, un târgujian are la vânzare un tablou Mona Lisa, lucrat hand made și confecționat din peste 10.000 de mărgele. Dimensiunea tabloului este de 43×57 cm, iar prețul este de 150.000 de lei.
Tot din Târgu-Jiu, vine o altă ofertă de artă: o vază japoneză din porțelan, model unicat, la un preț de 5.000 de euro.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here