Pâinea albă afectează inima

453
paineDeşi nutritioniştii spun că n-ar trebui să mai mâncăm pâine albă pentru că nu e deloc sănătoasă, există numeroşi consumatori de pâine albă pe care-i vezi înghesuind în plase pâine din făină prelucrată, fără să se gândească ce urmări poate să aibă în timp.

Este vorba de obişnuinţă, pe care greu o poţi schimba odată ce ani la rând ai fost învăţat să mănânci la masă pâine albă.
Experţii italieni au ajuns la o concluzie uluitoare: pâinea albă provoacă boli de inimă. Bineînţeles că auzind aceasta nu facem decât să ne îngrijorăm şi mai tare. Dacă ne gândim câţi ani am mâncat pâine albă, concluzia italienilor ne pune pe gânduri
Concluzii:
În urma unui studiu, realizat de-a lungul a opt ani asupra mai multor persoane, s-a constatat că, subiecţii care au servit pâine albă sufereau de boli de inimă. Mai mult de jumătate dintre bărbaţii, care serviseră carbohidraţi nesănătoşi, se plângeau de probleme cardiace.
La fel şi în cazul femeilor, cele care consumaseră cantităţi uriaşe de carbohidraţi periculoşi aveau un risc dublu de a dezvolta boli de inimă, în comparaţie cu acele femei care au consumat cantităţi mici, de carbohidraţi nesănătoşi.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here