Pacienții Spitalului Novaci primesc carne de trei ori pe zi

271

Spitalul Orăşenesc Novaci reuşeşte să asigure condiţii hoteliere şi de hrană cum rar se întâlnesc în sistemul sanitar de stat din ţara noastră. Zilnic, carnea se regăsește meniul pacienţilor, iar preparatele sunt la fel de gustoase cum sunt cele făcute în casă.

La Spitalul Orăşenesc Novaci, hrana bolnavilor este una dintre preocupările conducerii, cea care se implică în mod direct în asigurarea unui meniu zilnic diversificat şi complet. „Hrana se pregătește în bucătăria spitalului și vreau să spun că le dăm pacienților carne de trei ori pe zi”, explică Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Bucătăresele sunt foarte atente la modul de preparare a hranei, astfel că mâncarea este foarte gustoasă, la fel ca la mama acasă.
Spitalul Orășenesc Novaci asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi șapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia. Luând în considerare dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here