Pace între PRM şi PC

272

Peremiştii şi peciştii gorjeni o dau la pace. Cel puţin asta reiese din declaraţiile liderilor organizaţiilor PRM şi PC Gorj, care susţin că nu se vor mai critica în public.

După ce s-au atacat în ultimele luni vehement, reprezentanţii PRM Gorj şi cei ai PC Gorj declară public că se vor lăsa unii pe alţii în pace. Nimeni nu ştie însă ce durată va avea înţelegerea ad-hoc între cele două organizaţii. ,,Am rezolvat problema cu Petrescu, cred că nu trebuie luat în seamă. A făcut oricum multe declaraţii jignitoare la adresa PRM. Nu vom mai discuta de PRM”, a declarat Gheorghe Bucălăete, prim- vicepreşedintele PRM Gorj. O declaraţie similară a făcut joi şi vicepreşedintele PC Gorj, Marius Borcan. ,,Nu mai discut despre PRM”, a declarat liderul conservator.

Majoritatea acuzelor între cele două formaţiuni politice au avut drept personaje principale pe Ilie Petrescu, şeful interimar al PC Gorj, şi pe Ion Dascălul preşedintele interimar al PC Gorj. Şi prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete a avut însă un schimb dur de replici cu Ilie Petrescu, care s-a tranşat prin intermediul mass-media.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here