Păcăliţi de “oamenii” Primăriei

157

dezinsectie facuta de mineÎn urma demarării campaniei de dezinsecţie din zonele verzi ale municipiului şi a recomandării asociaţiilor de proprietari să facă acest lucru şi în subsolurile blocurilor, mai mulţi târgujieni s-au trezit cu „binevoitori” la uşă.

Astfel, câţiva falşi angajaţi care susţineau că sunt de la Primăria Municipiului Târgu-Jiu sau sunt trimişi de autoritatea locală au bătut în uşile mai multor locatari spre a-şi oferi serviciile de dezinsecţie. “Am auzit că prin municipiu circulă persoane care se recomandă ca fiind trimişi ai noştri şi solicită diverse sume de bani pentru efectuarea dezinsecţiei. Noi nu efectuăm dezinsecţia decât în spaţiile publice, nu şi în blocuri sau subsoluri”, a spus Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Aceasta recomandă ca târgujienii cărora le sunt oferite astfel de servicii să ia legătura cu Poliţia Comunitară Târgu-Jiu sau cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu-Jiu nu are o certitudine în privinţa existenţei unor locatari care au căzut în plasa „reprezentanţilor” autorităţii locale.

“Nu ştiu dacă oamenii care le-au deschis uşile au şi acceptat serviciile de deratizare, însă e clar că cei care oferă în numele Primăriei cer şi sume importante de bani, iar unii oameni pot da crezare având impresia că respectivii chiar au legătură cu noi”, a mai spus Ramona Evulescu.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here