Ouzounidis înainte de play-off: Vreau jucători furioși după astfel de meciuri

555

Antrenorul Universității, Marinos Ouzounidis, a fost dezamăgit de rezultatul ultimului meci din sezonul regular. Craiova a remizat acasă cu CFR Cluj (0-0), dar pe grec nu l-a mulțumit nici atitudinea elevilor săi, care au părut satisfăcuți cu rezultatul de egalitate. Trupa din Bănie are acum un handicap de patru puncte față de primul loc, ocupat în play-off de FCSB.
„Pentru mine nu a fost deloc un meci bun. Aștept mai mult de la echipa mea, vreau să ne creăm mai multe șanse, mai multe ocazii de a câștiga meciurile. Evident, am jucat în fața unei echipe experimentate, dar nu mă mulțumesc cu asta. Trebuie să avem mai multă încredere în noi. Avem jucători buni, avem o echipă bună. Ne-a lipsit atitudinea, ne-a lipsit încrederea. La asta mai e mult de lucru. Eu nu vreau ca jucătorii mei să se declare mulțumiți după un astfel de joc. Eu vreau să îi văd furioși. În play-off va fi diferit, avem și meciurile din Cupă. Dar cred că avem calitate să facem ceva frumos. Vom vedea dacă avem puterea să luăm titlul. Le-am spus și lor, eu vreau mai multă încredere”, a declarat Ouzounidis. Fotbaliștii Craiovei au fost de acord cu antrenorul și au recunoscut că mai au de lucrat la finalizare. Totuși, de optimism nu au dus niciodată lipsă oltenii. ,,Mica noastră problemă este în față, pentru că nu marcăm. Sperăm că în play-off o vom face, acolo vor fi 10 finale foarte importante și se va decide campionatul. Și anul trecut am plecat cu un mic dezavantaj și pe final am revenit. Din păcate, în ultima etapă ne-am împiedicat. Sper ca acest an să fie al nostru, echipa arată mult mai bine”, a declarat Dan Nistor. ,,Are dreptate Mister când spune că am fi putut face mult mai mult. De când a venit, a schimbat sistemul de joc, a încercat să nu mai primim așa ușor goluri și cred că asta s-a văzut. Eu cred că avem forță, avem un lot mult mai valoros decât anul trecut. Au revenit și jucătorii care au fost accidentați, 100% suntem mult mai pregătiți. Trebuie să câștigăm și cu FCSB și cu CFR Cluj în play-off”, a spus și Bogdan Vătăjelu.

CLASAMENT în play-off
FCSB 33 pct* (beneficiază de înjumătățire)
CFR Cluj 32 pct.
Universitatea Craiova 29 pct.
Sepsi OSK 23 pct* (beneficiază de înjumătățire)
Academica Clinceni 22 pct.
FC Botoșani 21 pct.

În play-off, primul criteriu de departajare în caz de egalitate îl reprezintă rotunjirea punctelor. Apoi urmează rezultatele directe din play-off și ulterior golaverajul. Locul 1 din play-off participă în preliminariile Ligii Campionilor, iar locurile 2, 3 și 4 (în funcție de câștigătoarea Cupei) Europa Conference League, din sezonul următor. Locul 3 (sau 4 în funcție de câștigătoarea Cupei) din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Programul complet din play-off în sezonul 2020/2021
Etapa 1 (17/18 aprilie)
FCSB – FC Botoșani
CFR Cluj – Academica Clinceni
Universitatea Craiova- Sepsi OSK
Etapa 2 (20/21/22 aprilie)
Academica Clinceni – FCSB
Sepsi OSK – CFR Cluj
FC Botoșani – Universitatea Craiova
Etapa 3 (24/25 aprilie)
FCSB – Sepsi OSK
CFR Cluj – Universitatea Craiova
FC Botoșani – Academica Clinceni
Etapa 4 (27/28/29 aprilie)
Universitatea Craiova – FCSB
Sepsi OSK – Academica Clinceni
CFR Cluj – FC Botoșani
Etapa 5 (1/2 mai)
FCSB – CFR Cluj
Academica Clinceni – Universitatea Craiova
FC Botoșani – Sepsi OSK
Etapa 6 (8/9 mai)
FC Botoșani – FCSB
Academica Clinceni – CFR Cluj
Sepsi OSK – Universitatea Craiova
Etapa 7 (15/16 mai)
FCSB – Academica Clinceni
CFR Cluj – Sepsi OSK
Universitatea Craiova – FC Botoșani
Etapa 8 (18/19/20 mai)
Sepsi OSK – FCSB
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Academica Clinceni – FC Botoșani
Etapa 9 (22/23 mai)
FCSB – Universitatea Craiova
Academica Clinceni – Sepsi OSK
FC Botoșani – CFR Cluj
Etapa 10 (29/30 mai)
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi OSK – FC Botoșani
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here