Osemintele unui bebeluș, descoperite îngropate pe o proprietate din Licurici! Acuzații de pruncucidere

9860

Criminaliștii IPJ Gorj, împreună cu polițiștii din comună Licurici, au fost prezenți ieri după-amiază, la descoperirea macabră a unor oseminte, îngropate în spatele unei locuințe din localitate. În baza unei sesizări, anchetatorii s-au dus direct la locul indicat și la o adâncime de maxim un metru au descoperit o mână de oseminte. Localnicii vorbesc că oasele găsite ar aparține unui nou născut, care ar fi fost îngropat acolo în urmă cu doi ani de zile.

O mamă și o fiică, ambele localnice în Licurici, care locuiesc în vecinătatea locului respectiv, sunt indicate de localnici drept autoarele faptei crude, bebelușul, spun oamenii, fiind născut viu, cu doi ani în urmă, dar lăsat să moară într-o pungă.

Localnicii mai vorbesc că trupul bebelușului ar fi fost ținut o perioadă de autoarele faptei, la congelator, asta după decesul fătului, și abia apoi adus și îngropat pe terenul vecinei, cu știrea acesteia.

Comuna vuiește de zvonuri legate de acuzațiile grave de pruncucidere, de ancheta în curs dar și de faptul că femeile sunt încă în libertate, anchetatorii verificând daca oasele sunt ale unui copil sau nu.

Așteptam un punct de vedere oficial de la IPJ Gorj, legat de această speță, confirmată deja de autorități legat de investigația de luni. Ancheta este însă în curs și se află sub coordonarea unui procuror.

Update: Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj confirmă constituirea dosarului penal! Acuzația: Omor!!!

Cristina Ciobanu, prim-procuror al PTG a confirmat, pentru Gorjeanul, că acest dosar se află la unitatea de parchet pe care o conduce, în cercetarea unui procuror criminalist.

,,Avem înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în care se efectuează cercetări cu privire la posibilitatea săvârșirii unei infracțiuni de omor asupra unui membru al familiei. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist care va face toate demersurile legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la comiterea faptei și tragerea la răspundere a celor vinovați”, a declarat prim-procurorul PTG, Cristina Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here