Orzan: “Este posibil să candidez pentru Colegiul 2”

308

orzanGheorghe Orzan, liberalul cu numărul doi din PNL Gorj, a confirmat faptul că intenţionează să candideze pentru un post de deputat pe Colegiul 2, dacă acesta va reveni partidului din care face parte, pe protocolul USL.

Orzan menţionează că a mai vrut să candideze şi în 2008, dar venirea lui Pantelimon Manta în partid i-ar fi schimbat planurile. Acum însă, Orzan susţine că are în vedere acest proiect dar până la alegerile parlamentare lucrurile pe eşichierul politic se pot modifica. Susţine în schimb că se va afla pe lista de consilieri judeţeni ai USL, la localele de anul viitor. Având susţinere în zona submontană a judeţului, liberalul Gheorghe Orzan, a luat în calcul, din nou, intrarea sa în cursa pentru Colegiul 2 de deputaţi. “Aveam intenţia să candidez, este posibil, şi sunt convins că voi avea susţinere la partid şi în zonă pentru a câştiga”, a declarat Orzan, politicianul care a stabilit la alegerile interne din PNL poziţia câştigătoare a actualului preşedinte al organizaţiei. Orzan, cunoscut ca om de afaceri, are fieful în zona Polovragi, care are şi primar PNL. Acesta susţine că de altfel Colegiul 2 cuprinde în componenţa sa teritorială şi câteva localităţi cu primari liberali.

Crăciunescu vrea deputat

Pentru a putea candida, Orzan trebuie să treacă înainte de toate de actualul ocupant al Colegiului 2, de pesedistul Mugurel Surupăceanu. De fapt, se zvonea deja în USL că Surupăceanu va rămâne în afara listei USL, dar acest lucru nu a fost însă asumat oficial de nimeni de la PSD Gorj. De asemenea, Orzan mai are contracandidaţi şi în propriul partid, Ion Crăciunescu, consilierul judeţean, având astfel de aspiraţii. Deocamdată, PNL-ul şi-a stabilit deja trei dintre candidaţii la parlamentare, Dian Popescu, Colegiul 1, Gheorghe Orzan Colegiul 2 şi Claudiu Săftoiu, candidat avut în vedere pentru Senat, pe Colegiul ocupat acum de Ion Ruşeţ.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here