OrtoProfil şi-a inaugurat noua filială modernă din Târgu-Jiu

1108

Producătorul şi distribuitorul de dispozitive medicale OrtoProfil, cu sediul central la Târgu-Mureş, cunoscut însă gorjenilor deja de şapte ani de zile, a mai deschis ieri o nouă filială în Târgu-Jiu. Evenimentul, pus la punct de către Daniela Iacob, Vasile Surdoiu şi de echipa sa, s-a bucurat de prezenţa unor doctori specialişti din municipiu, de cea a directorul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Gorj, Daniel Bondoc, de cea a viceprimarului Iulia Vână şi de cea a reprezentanţilor presei.

Atilla Pálosi, directorul de vânzări şi marketing al OrtoProfil Târgu-Mureş, a făcut, de asemenea, marţi, oficiile de gazdă tăind panglica inaugurală a noului centru din Târgu-Jiu al producătorului şi distribuitorului de dispozitive medicale. Asta, alături de dr. Daniela Iacob, director de filială, venită de la Craiova pentru acest eveniment, şi de viceprimarul municipiului, Iulia Vână, totul, în aplauzele celor prezenţi la eveniment.
“Ne bucură foarte mult faptul că ne-aţi onorat cu prezenţa, fapt care ne sporeşte convingerea că viitorul nostru în Târgu-Jiu va fi unul prosper. OrtoProfit este prezent în 38 de judeţe din ţară, peste tot căutând să fie cât mai aproape de pacient. La fel am procedat şi în Târgu-Jiu, găsind acum acest spaţiu care este foarte accesibil pacienţilor care ies de la Casa de Asigurări şi merg spre spital. OrtoProfil a depus un efort deosebit să găsească acest loc şi să-l transforme într-o filială, care îndeplineşte toate condiţiile unei serviri de calitate a clienţilor. Filiala din Târgu-Jiu a ajuns să fie una dintre cele opt reamenajate, conform noilor standarde stabilite de OrtoProfil. Ne mândrim cu aceste filiale şi cu rezultatele deosebite ale echipei OrtoProfil”, a declarat directorul Atilla Pálosi.

Echipă unită pentru servicii de calitate la standarde europene
Acesta a prezentat echipa implicată direct în deschiderea celei de-a doua filiale OrtoProfil de la Târgu-Jiu. Este vorba despre dr. Daniela Iacob, director zona Olteniei, care răspunde de judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Olt, fiind în echipa OrtoProfil de zece ani de zile, ocupându-se şi de buna desfăşurare a activităţii şi de implementarea strategiilor companiei, şi care excelează, potrivit lui Atilla Pálosi, în această funcţie. Reprezentantul medical Vasile Surdoiu face, de asemenea, parte din echipa OrtoProfil din 2004, acesta dând dovadă de perseverenţă, corectitudine şi o dorinţă de a evolua din ce în ce mai mult. Ramona Pieptan de la Relaţii cu Publicul vine, de asemenea, în ajutorul pacienţilor gorjeni de mai bine de 6 ani de zile, ea participând în perioada în cauză la numeroase cursuri de pregătire profesională şi dezvoltare personală, din domeniul ortopediei şi a comunicării cu pacienţii care apelează zilnic la serviciile OrtoProfil.

Filiala OrtoProfil, pe strada Traian
Prima filiala OrtoProfil funcţionează deja de 9 ani de zile în judeţul Gorj, la Târgu-Jiu, filiala inaugurată marţi fiind situată la mică distanţă de Casa de Asigurări de Sănătate Gorj.
„OrtoProfil și-a deschis prima dată filiala din Târgu-Jiu în 2004, pe strada Traian. Creșterea înregistrată, în special în ultimii ani a gamei de servicii și produse, nevoia de a ajuta mai mulți pacienți, s-a concretizat prin amenajarea unei noi filiale, modernă și mai accesibilă pentru pacienți. Noua filială se află pe Str. Avram Iancu nr. 11, în aproprierea Casei de Asigurări de Sănătate. Aici, asigurăm de luni până vineri, între orele 8-16 se oferă consiliere gratuită în domeniul protezării, ortezării, ajutăm pacienții în alegerea dispozitivului medical potrivit, în întocmirea documentației necesare pentru CAS. Am amenajat o sală, special pentru luarea mulajelor, astfel confecționăm produse pe măsura și nevoia exactă a pacientului. Pe viitor planul nostru este de a amenaja în cadrul filialei un centru de stomaterapie, unde să oferim consiliere de specialitate și sprijin pacienților stomizați”, a transmis şi dr. Daniela Iacob.
“Vă felicit pentru ce aţi făcut aici. Sunt foarte bucuroasă că aţi ales să veniţi, la noi, la Gorj. Noi suntem, din punct de vedere al municipalităţii, deschişi către toţi cei care vor să facă ceva în Târgu-Jiu. Aţi făcut totul la un anumit standard fapt care mă determină să vă felicit şi să transmit felicitări şi din partea primarului municipiului, Florin Cârciumaru, care, din păcate, nu a putut fi prezent la acest eveniment”, a declarat, în faţa celor prezenţi, viceprimarul Iulia Vână.
“Cred că ceea ce oferim este de maximă calitate şi necesare pentru a rezolva problemele pacienţilor”, a conchis şi Vasile Surdoiu, anunţând că astăzi noua filială este deschisă de dimineaţă până la ora 16.00.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here