Ortoped nou, la Spitalul Orăşenesc Rovinari

593

Un nou medic specialist ortoped activează de la 1 februarie în cadrul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. Medicul Ovidiu Pecingină are 30 de ani şi a efectuat rezidenţiatul la o unitate de învăţământ superior din Franţa.
„Pentru că punem preț pe calitatea actului medical și pe diversificarea serviciilor acordate locuitorilor orașului, la Spitalul ”Sfântul Ștefan”, activează, de la 1 februarie, un nou medic ortoped. Este vorba despre Ovidiu Pecingină, un medic tânăr, specialist în Ortopedie-Traumatologie, devotat meseriei, care a urmat cursurile Facultății de Medicină din Timișoara iar Rezidențiatul l-a terminat în Franța. Odată cu alăturarea sa colectivului de cadre medicale de la unitatea sanitară din Rovinari, sperăm ca adresabilitatea la compartimentul Ortopedie să crească, iar locuitorii orașului, și nu numai, să apeleze cu încredere la serviciile noului cadru medical”, a declarat primarul oraşului Rovinari, Robert Filip.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. ,,sperăm ca adresabilitatea la compartimentul Ortopedie să crească”…bai esti prost?~…bai esti nebun?…primare cum adica?!…sa-si rupa picioarele frate ca au ”gipsarie” autorizata….chiar si asa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here