Organizaţia PPDD Runcu a trecut la PRM

338

prm sediuPeste 150 de membri ai PPDD Runcu au trecut ieri la PRM Gorj. Preşedintele organizaţiei, Gheorghe Vitejanu, va fi candidatul PRM în localitatea Runcu, la fotoliul de primar, şi tot el va constitui lista de consilieri locali ai partidului în localitate.

Acesta ca şi ceilalţi membri din Biroul Politic Local al organizaţiei au făcut acest pas nemulţumiţi de tărăgănarea manifestată de conducerea PPDD Gorj care a impus pe primele locuri pe liste foşti pedelişti, ceea ce demonstrează, încă o dată, legătura subterană dintre cele două partide.

Foştii membri ai PPDD Runcu nu s-au lăsat însă convinşi de promisiunile şefilor PPDD Gorj care au încercat să o “scalde”, amânând foarte mult întocmirea listelor de candidaţi la Consiliul Local, dar impunând însă propriii oameni din PDL pe acestea. Astăzi membrii Biroului Politic al organizaţiei din Runcu se vor prezenta la sediul PRM din Târgu-Jiu pentru a intra în posesia documentelor necesare în vederea depunerii candidaturilor la locale. Foştii membri ai PPDD Runcu declară că sunt dezamăgiţi de schimbarea apărută în acest partid, organizaţia judeţeană neluând în calcul că ei au muncit pentru PPDD în localitate şi nu numai, au clădit organizaţia din temelii, s-au prezentat la toate mitingurile partidului de la Bucureşti dar, în final, au fost lăsaţi cu ochii în soare. Aceştia susţin însă că s-au regăsit în PRM Gorj, organizaţie care i-a primit deja de ieri în rândurile ei, lucru confirmat şi de prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here