Organizația de tineret și cea de femei a PSD din Tismana au lideri noi!

249

Joi, la Tismana, a avut loc alegerea președinților și a membrilor Biroului Executiv, atât la organizația de femei a PSD din localitate, cât și la organizația de Tineret. La alegerile celor două organizații a fost prezent deputatul Elvira Șarapatin, președinte al OFSD Gorj și primarul localității, Marian Slivilescu.

Președintele TSD Tismana a fost votat, cu această ocazie, Dragoș Drăgănescu, acesta avându-i în Birou ca vicepreședinte pe Slivilescu Silviu, iar secretar pe Pîrvan Ion. Președinta OFSD este de joi, în urma scrutinului, Ciobanu Amelia, în timp ce pentru funcția de vicepreședinte au fost alese Neamțu Rodica, Gavrilescu Sabina și Petrache Mirabela. “Organizației PSD Tismana i s-au alăturat astfel tineri ambițioși, dornici să activeze politic, alături de echipa de consilieri locali, cât și de femeile Social Democrate’’, a declarat Gabriela Tîlvescu, președintele PSD Tismana. Deputatul PSD, Elvira Șarapatin, a salutat noii lideri de la femei și de la tineret, felicitând organizația PSD Tismana pentru organizare și implicare, dar și pe primarul orașului, Marian Slivilescu, care susține creșterea organizației locale.
A.STOICA

3 COMENTARII

  1. Mai tinerilor eu va dau un sfat numai mergeti alaturi de acest primar ca va pierdeti si voi demnitatea aplecati si voi urechea si vedeti ce vorbeste gura lumii despre el ,ce a putut sa faca el in primarie si unde a dus el institutia na facut nici un primar pina acum ,nu stie sa puna decit biruri pe locuitori ca sa poata multumi cu salarii grase acolitii lui din primarie care nu fac nimic, nimic, a transformat primaria in cantina,cind intri in primarie miroase a ciorba a varza etc functionarele in loc sa lucreze pt cetateni fac pe bucataresele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here