Orban a făcut campanie electorală la Gorj

521

orban 2Primvicepreşedintele PNL Gorj, Ludovic Orban, a fost prezent sâmbătă dimineaţa în judeţul Gorj pentru a însoţi echipa de campanie liberală la întâlnirile desfăşurate în câteva localităţi din judeţul Gorj cu electoratul.

Orban a venit însoţit la Târgu-Jiu de un coleg de partid, vicepreşedinte al PNL pe capitală. Atât Orban cât şi colegul lui, Andrei Petrescu a fost întâmpinat la sediul partidului din municipiu de câteva zeci de liberali gorjeni alături de reprezentanţii din conducerea organizaţiei liberale.

Dan Ilie Morega, şeful PNL Gorj, alături de liderii organizaţiei judeţene şi municipale, de un grup mai mare de tineri şi de ziarişti l-au întâmpinat pe deputatul Ludovic Orban şi pe colegul acestuia, Andrei Petrescu, sâmbătă dimineaţa la Târgu-Jiu. Cei doi au venit cu o mică întârziere faţă de programul stabilit, Orban salutând călduros aproape pe fiecare dintre cei prezenţi. ,,Salut cu prietenie pe reprezentanţii din conducerea centrală a partidului, pe primvicepreşedintele Ludovic Orban şi pe vicepreşedintele de la capitală, Andrei Petrescu. Vizita domniilor lor se înscriu între vizitele care se realizează la nivelul judeţelor, în legătură cu campania pentru preşedintele nostru al PNL, care în mod sigur va fi şi preşedintele României pe 6 decembrie în acest an”, a declarat Dan Ilie Morega.
Echipaţi de campanie
Orban şi colegul lui au intrat apoi în sediul PNL şi au îmbrăcat fiecare câte o manta de ploaie cu însemnele partidului. Primul care a deschis discuţiile cu ziariştii a fost liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega. ,,Este o singură soluţie, o revoluţie de catifea care înseamnă promovarea prin media a venirii la vot a gorjenilor, nu să stea în casă pentru că gaşca pedelistă şi cea pesedistă va veni la vot”, a menţionat acesta care a anunţat că reprezentanţii de la centru vor avea un program extrem de aglomerat. ,,Pe Ludovic Orban şi pe Andrei Petrescu îi voi exploata din plin că avem întâlniri peste tot cu 300-400 de oameni şi la Târgu-Cărbuneşti, şi la Turceni, şi la Rovinari şi la Motru”, a spus râzând liderul PNL.
Orban îl vede pe Crin învingător
Ludovic Orban şi-a făcut un test pe un calendar de campanie, privind starea emoţională, în timp ce a luat cuvântul în faţa asistenţei Dan Ilie Morega. În urma testului, Orban a declarat că a ieşit ,,relaxat”. ,,După cum arată sondajele noastre de opinie, normal că sunt relaxat. În nici un caz nu se compară cu ce dă firmele de sondaj a lui Băsescu şi Geoană. Este o competiţie strânsă, Traian Băsescu este într-un declin evident. Noi avem un sistem de sondaj telefonic din două în două zile. Deja la sondajul telefonic, după nominalizarea lui Negoiţă, Băsescu a mai pierdut. Geoană a avut o creştere în perioada trecerii în opoziţie şi a asocierii susţinerii cu Johannis la prim-ministru, dar deocamdată este staţionar pe la un 25%. Crin Antonescu este în creştere având cea mai mare favorabilitate dintre toţi candidaţii”, a declarat Orban. Acesta a menţionat că: ,,Antonescu are 22-23 % numai că datele nu sunt absolute şi nu sunt cele mai relevante. Importante sunt tendinţele în privinţa evoluţiei candidatului”.
Delegaţia liberală s-a deplasat apoi în Piaţa Centrală şi în Piaţa Mică a municipiului după care toţi participanţii au plecat spre Târgu-Cărbuneşti, Rovinari, Turceni şi Motru.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here