Opt sechestre pentru neplata impozitelor

221

Conducerea Direcţiei Publice de Venituri (DPV) din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu confirmă că la ora actuală sunt puse opt sechestre din cauza neachitării impozitelor. Patru dintre sechestre sunt puse pe maşini, una dintre ele fiind un BMW X5.

Autorităţile locale au pus sub sechestru mai multe clădiri şi terenuri pentru recuperarea creanţelor. La ora actuală sunt confirmate opt sechestre, patru dintre ele fiind pe maşini. „Opt sechestre avem puse la persoane fizice, patru fiind pe maşini. Este vorba despre un BMW X5, două autoutilitare Dacia şi o autoutilitară Peugeot”, confirmă Mariana Budulan, director DPV Târgu-Jiu.
Potrivit aceleiaşi surse, datoriile pe care le au persoanele fizice, pentru care s-a impus sechestrul, se ridică la 250.000 de lei. „Cea mai mare sumă datorată de un cetăţean este de 25.000 lei, adică 250 milioane lei vechi, la un contribuabil care nu şi-a plătit impozitul pe clădire şi teren”, a menţionat Mariana Budulan, directorul Direcţiei Publice de Venituri Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here