Opt lideri din CEO se bronzează la Mamaia! Pe banii FNME, sindicaliștii se relaxează în centrul wellness de la Hotel Apollo

6877

Liderii sindicali fac parte din FNME și participă, la Mamaia, la o confederație sindicală. Costurile cazării, mesei și ,,tratamentului”, în cea mai scumpă stațiune de pe litoralul romanesc, sunt suportate de structura sindicală, parțial scindată de protestul pentru reducerea vârstei de pensionare.

Patru zile pe litoral, o vacanță mascată de așa-zise discuții și zicale, petrec tocmai liderii de sindicat din CE Oltenia care au făcut joc de glezne când a venit vorba de proteste pentru drepturile colegilor lor de breaslă. Mai exact, în timp ce o parte a colegilor lor din FNME au protestat 20 de săptămâni în Piața Prefecturii pentru proiectul PLX75/2021, lideri gen Pîrvulescu, Roșca, Bădiță sau Lădaru au frecat menta prin birouri, făcând pe inspectorii sociali, un fel de jandarmi sindicali cum erau numiți într-un raport de control.
Cei patru sunt jumătate din cei opt care au luat drumul spre Mamaia pentru un sejur de bronz și relaxare, asta în timp ce colegii lor continuă protestele pentru ca legea să nu fie întoarsă de Iohannis, dar și pentru ca această să fie completată și cu drepturile salariale aferente. Sindicaliștii respectivi se distrează astfel, cazați fiind la un hotel de trei stele din Mamaia, în timp ce o parte dintre colegii lor luptă pentru salariații companiei. Singurii care pot taxa însă aceste derapaje de sezon sunt membrii de sindicat, care pot cere explicații deoarece banii lor ajung la confederația care a organizat întâlnirea de la Mamaia.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here