Opt adăposturi pentru animale, mistuite de flăcări

277

Opt coteţe pentru porci şi păsări, aparţinând unor localnici din Rovinari, au fost cuprinse de flăcări duminică dimineaţa. Incendiul a fost stins de pompieri după o intervenţie ce a durat mai bine de trei ore.

Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, sprijinite de către S.V.S.U. al oraşului Rovinari cu două autospeciale şi patru pompieri voluntari, au intervenit duminică dimineaţa, în jurul orei 06:00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la opt adăposturi pentru animale, proprietate a patru cetăţeni din Rovinari, în zona „Halta CFR”, oraş Rovinari.
Intervenţia promptă a pompierilor militari şi voluntari a limitat pagubele incendiului şi propagarea acestuia la toate construcţiile din zona respectivă, în urma acestuia arzând totuşi opt coteţe pentru porci şi păsări, construite din lemn şi acoperite cu bandă din cauciuc şi tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp.
De asemenea, au fost descoperite moarte 7 animale (4 porci şi 3 câini) şi 19 păsări. Cauza probabilă a incendiului este „Flacără – focul deschis”.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here