OneLife Rally trece prin Gorj. Bolizi de lux, pe Transalpina

1944

OneLife Rally, unul dintre cele mai prestigioase evenimente auto din Europa, a ales România ca destinație finală pentru ediția sa din 2023.

Acest eveniment va aduna 100 de vehicule de prestigiu și va vizita două orașe românești – Sibiu pe 29 iunie și București pe 30 iunie, cu o călătorie incredibilă pe Transalpina.

Evenimentul automobilistic are o componentă caritabilă, participanții achitând 500 de euro, sumele obținute fiind dirijate către organizații de caritate.

Mașini scumpe, de sute de mii de euro, precum Ferrari, Lamborghini Audi, Mercedes BMW, McLaren, Porsche sau Aston Martin, se află în turneul One Life Rally.

„În urmă cu câteva luni, discutam cu Anamaria Prodan despre eveniment și am rugat-o să ne ajute pentru ca acest circuit să includă și județul nostru. Trebuie să-i mulțumesc acum pentru că OneLife Rally va traversa munții, de la Sibiu către București, pe Transalpina, iar super mașinile vor trece prin Rânca în data de 30 iunie. Evenimentul coincide cu Rock Fest Rânca 2023, organizat de Consiliul Județean Gorj”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Detalii despre circuit se pot obține de pe site-ul oficial: https://oneliferally.com/

1 COMENTARIU

  1. Chiar i-am vazut ieri pe Transalpina. Mii de cai putere si milioane de euro intr-un singur loc. Pasionati de masini din toata lumea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here