OMV Petrom a lansat a doua ediție „RO SMART în Țara lui Andrei”!

590

OMV Petrom a lansat pe 2 aprilie a doua ediție a competiției ”RO SMART în Țara lui Andrei” prin care se pot obține finanțări de până la 45.000 de euro pe proiect, valoarea totală a premiilor din cadrul competiției fiind de 500.000 de euro. În cadrul competiției pot fi înscrise proiecte bazate pe tehnologie și digitalizare care pot îmbunătăți condițiile de viață ale românilor.

Perioada de înscriere a proiectelor SMART este între  02 aprilie – 27 mai 2019, ora 13:00. Se pot înscrie instituțiile publice, organizațiile neguvernamentale, precum și persoane fizice în parteneriat cu instituțiile menționate. Înscrierea se realizează exclusiv online, pe site-ul www.taraluiandrei.ro. OMV Petrom oferă granturi totale de 500.000  de euro, urmând ca proiectele câștigătoare să primească finanțări și mentorat din partea angajaților OMV Petrom pentru implementarea proiectelor.

„În prima ediție am finanțat proiecte RO SMART, care au dovedit că prin tehnologie calitatea vieții unei comunități se poate îmbunătăți, iar anul acesta continuăm tradiția. Așteptăm proiecte care fac diferența prin tehnologie și digitalizare în transformarea comunităților de azi în comunitățile viitorului pentru că ne dorim o țară mai bună în fiecare zi”, a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate, OMV Petrom.

Descrierea domeniilor competiției:

Educație SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie și digitalizare permit digitalizarea curriculei, conectarea mai ușoară între elevi-profesori-părinți sau utilizarea platformelor/ aplicațiilor educaționale, dar și alte proiecte din domeniu.

Sănătate SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie și digitalizare permit digitalizarea proceselor/ procedurilor medicale, creșterea calității asistenței medicale, metode inovatoare de monitorizare, diagnosticare și tratament, dar și alte proiecte din domeniu.

Mediu SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie și digitalizare permit: eficientizarea consumului de resurse, sisteme de colectare selectivă și reciclare care utilizează tehnologia și soluții digitalizate, controlul plantaților în mod digital, dar și alte proiecte din domeniu.

Transport SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie și digitalizare permit controlul și optimizarea traficului, gestionarea locurilor de parcare sau de transport public electric, dar și alte proiecte din domeniu.

Infrastructură SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie și digitalizare permit, îmbunătățirea sistemelor de siguranță, inclusiv alertare publică, reducerea birocrației, sisteme de automatizare a utilităților publice propuse de administrații locale de stat, dar și alte proiecte din domeniu.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here