Olimpiada judeţeană de limbi romanice, la CNTV

232

Sâmbăta aceasta, la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu se va desfăşura proba scrisă din cadrul etapei judeţene a Olimpiadei de limbi romanice, urmând ca proba orală pentru elevii din clasele a XI-a şi a XII-a să aibă loc în data de 22 martie, la acelaşi colegiu.
Etapa judeţeană a Olimpiadei de limbi romanice (proba scrisă pentru clasele VII–XII/XIII) se va desfăşura la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, în data 15 martie 2014.

Proba scrisă va începe la ora 10:00, aşa că elevii vor avea acces în săli între orele 08:00 şi 09:00. În data de 22 martie 2014, tot la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, va avea loc proba pentru toţi elevii din clasele a XI-a şi a XII-a.
Olimpiada se adresează elevilor capabili de performanţe deosebite în domeniul limbilor de circulaţie internaţională, indiferent de clasă şi de regimul de predare al limbii (normal, intensiv sau bilingv) şi urmăreşte să evalueze deprinderile de comunicare, de receptare şi de producere a mesajelor scrise şi orale ale elevilor care au studiat aceste limbi în cadrul sistemului de învăţământ sau în afara acestuia. La etapa naţională, va participa, din fiecare judeţ, de la fiecare secţiune, câte un elev, pentru fiecare categorie, primul în ierarhia clasei la care a concurat, cu respectarea punctajului minim prevăzut de regulament.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here