Olguţa Berbec şi iubitul ei, naşi pentru prima dată

3520

Week-end încărcat de emoţie pentru interpreta de muzică populară Olguţa Berbec şi iubitul ei, Cătălin Tutilescu. Aceştia au devenit părinţii spirituali ai unei micuţe pe nume Natalia, evenimentul având loc la Bucureşti. A fost pentru prima dată când cei doi au creştinat un copil.

Cei doi îndrăgostiţi au avut mari emoţii, fiind pentru prima oară când au creştinat un copil. Însă micuţa lor finuţă, pe nume Natalia, a stat tare cuminţică la naşi în braţe şi nu le-a făcut probleme. Fericită că a participat la un asemenea eveniment şi că a avut ocazia să devină naşă, Olguţa Berbec a împărtăşit bucuria cu fanii de pe facebook. “Nași. De azi înainte suntem părinții spirituali ai celei mai frumoase fetiţe din lume! Bine ai venit în viaţa noastră, Natalia!”, a scris interpreta pe pagina sa de socializare. Imediat au început să “curgă” like-urile şi comentarile în care fanii o felicitau pe interpretă. “Să vă trăiască! Să fiți sănătoşi şi fericiţi alături de fini!”, “Să vă trăiască finuţa, să fiţi binecuvântaţi!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii. Fanii nu au uitat să-i întrebe pe proaspeţii naşi când au de gând să devină şi ei părinţi.

Natalia, fiica unor buni prieteni
Botezul micuţei Natalia a avut loc la Bucureşti, unde finuţa interpretei a primit Taina Botezului. Pe tot parcursul slujbei, naşii au fost cei care au ţinut-o pe micuţă în braţe. Iar Natalia a fost numai un zâmbet. Micuţa de doar câteva luni este fiica unor prieteni buni ai Olguţei şi ai lui Cătălin. Cei doi ştiau că vor deveni naşii micuţei înainte ca această să se fii născut. După experienţa plăcută din acest week-end, Olguţa Berbec şi Cătălin se gândesc cu siguranţă să mai devină părinţi spirituali şi pentru alţi copii.
Ana Maria Dina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here