Ole, ole tot Motru’ e pesede! Murdeală contestă că s-a murdărit cu PSD-ul

752

Afaceristul Mihai Murdeală, candidatul PMP pentru Consiliul Local Motru, este al doilea după liberalul Gigel Jianu pentru care au apărut dovezi, în spațiul public, că a semnat condica la PSD. Murdeală, spre deosebire de Jianu, recunoaște însă că a susținut PSD în 2014, fiind în echipa de campanie a deputatei Camelia Khraibani pentru Victor Ponta, dar nu și că, în 2004, ar fi cotizat la organizația social-democrată de la Motru, suma de 400.000 de lei. Deși există un borderou la PSD Motru, unde apare numele și semnătura lui Murdeală, afaceristul a declarat, ieri, că aceasta nu i-ar aparține, el nefiind niciodată pesedist, și doar pentru o scurtă vreme pedelist.

“Am făcut campanie cu social-democrații, dar nu am plătit nimic partidului. Semnătura nu îmi aparține!”, a explicat, luni, Mihai Murdeală spunând că nu cunoaște să fi sponsorizat, vreodată, vreun partid politic, în timp ce adeziune spune că a avut doar la PDL, în 2012. Afaceristul susține că în 2004, când figurează că ar fi donat la PSD Motru, aproape jumătate din salariul său, nici nu mai era directorul ITA Motru, cum apare în borderoul dovadă. Murdeală susține, în schimb, că a cochetat doar cu PSD-ul și asta în interes de afaceri, mașinile sale fiind folosite, în mod legal, pentru campania PSD de la ultimele prezidențiale. Atunci, Murdeală a îmbrăcat, la rândul său, haina roșie a PSD și a făcut campanie în colegiul deputatei Camelia Khraibani, alături de aceasta, dar și de primarul Dorin Hanu.
murdealaÎn ce privește PDL, în 2012 a figurat pentru scurt timp pe lista de consilieri municipali ai acestui partid, ca apoi să se retragă. Acum, Mihai Murdeală, se află pe locul al patrulea în lista de candidați la Consiliul Local ai PMP Motru.
A.Stoica

1 COMENTARIU

 1. Domnisoara Ana Maria,
  Tin sa va multumesc pentru informarea corecta pe care de acesasta data ziarul Gorjeanul a
  publicat-o.
  Totusi ziarul Gorjeanul ar trebui sa publice pe prima pagina si dreptul meu la replica,la articolul dumneavoastra din 24 mai 2014,numai daca este posibil acest lucru.
  Discutia telefonica cu dumneavoastra a avut loc intr-un loc public,la ea asistand mai multe persoane.
  Toti au spus ca articolulu di ziar o sa fie trunchiat .Eu am spus ca exista ziaristi si ziare in gorj care isi fac datoria de ziarist,si nu am gresit.
  De asemenea tin sa informez cititorii ziarului dumneavoastra ca maine voi depune o plangere penala impotriva Gazetei de Motru de unde dumneavostra ati preluat stirea,pentru denigrarea persoanei si falsificarea semnaturii private a subsemnatului.
  Va rog pe toti sa observati calitatea hartiei(ce bine a fost pastrata) la un tabel intocmit in anul 2004.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here