OLD Boys sunt NEW Boys! Trei goluri la fiecare poartă și hemomixerul necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu, la un pas de achiziționare

1844

Meciul caritabil dintre foștile glorii ale Pandurii Târgu-Jiu și Universitatea Craiova Maxima, găzduit, ieri, de sala de sport a Colegiului Economic ,,Virgil Madgearu” din municipiu a fost o reușită. Organizat de Asociația Glasul Sufletului, evenimentul caritabil a reușit să strângă, din bilete și donații, suma necesară pentru achiziționarea hemomixerului atât de folositor Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu.

Reprezentanți ai autorităților locale, județene și ai instituțiilor din Gorj au fost prezenți la meciul de 60 de minute în care foștii panduri: Gogu Dorian, Ionuț Marius, Doru Mihuț, Mladin Emil, Catană Dorin, Dan Marinescu, Tudor Constantin, Cățelu Eugen, Hîrsu Dorin, Olaru Nicolae, Constantin Frimu, Erbașu Marian, Bonculescu Pantelimon, dar și foștii coechipieri ai Universității Craiova Maxima, în frunte cu antrenorul Aurel Țicleanu, au dat totul pe teren.
Au mai evoluat în fața spectatorilor: Dan Racolțea, Emil Săndoi, George Biță, Ciurea Gheorghe, Matei Marin, Mac Gîrleșteanu, Cenușe Victor, de altfel alături de echipă fiind și managerul Ion Împușcătoiu.
Draga Ciprian și Tărășincă Alin au fost arbitri partidei care a început la ora 13.30 și s-a finalizat la 14.30 cu scorul de 3 la 3.
Potrivit organizatorilor evenimentului din donația consistentă a unui agent economic, a publicului și sportivilor de la meci, dar și din biletele vândute s-a reușit colectarea banilor necesari pentru achiziționarea aparatului necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu și se speră și la cumpărarea celui de-al doilea.
Doctorița Călina Nicoleta Căluțoiu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină, prezentă la meci, le-a mulțumit tuturor pentru implicare și dăruire, invitându-i să doneze sânge în campania organizată din noiembrie cu sprijinul prefectului de Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here