Olanda, ofertă atractivă de joburi pentru gorjeni

348

Acestea sunt ultimele zile în care gorjenii interesaţi să lucreze în Olanda au şansa de a ocupa unul din cele 11 locuri de muncă vacante, prin reţeaua EURES: sortator fructe-patru locuri, ambalator carne de pasăre – trei locuri, manipulant – două posturi şi tranşator carcase porc şi vită – două posturi.
Şomerii gorjeni care îşi doresc să presteze ca sortatori de fructe (sortare şi ambalare mere şi pere) trebuie să vorbească limba engleză, nivel conversaţional. Remuneraţia va fi de 9,84 euro brut pe oră, şi se plăteşte săptămânal. Durata contractului va fi pe perioadă determinată de trei luni cu posibilitate de prelungire pe durată nedeterminată. Nu se cere experienţă. În plus, compania vine în sprijinul viitorului angajat cu asigurare de sănătate, transport şi instalare.
Pentru slujba de manipulant e nevoie de cunoştinţe de limba engleză, nivel conversaţional. Munca va avea loc în condiţii destul de grele, respectiv la minus 20 de grade Celsius, la transportul produselor din carne de vită şi porc în frigorifer. Salariul primit va fi de 8,80 euro brut pe oră. Se oferă asigurarea de sănătate şi transport la locul de muncă. Durata contractului este de trei luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată şi cu perioada de probă de o lună. Se lucrează 40 de ore pe săptămână.
În cazul posturilor de ambalator carne de pasăre în cutii, jobul se desfăşoară la o temperatură de aproximativ 5 grade Celsius. Leafa primită va fi de 8,80 euro brut pe oră. În plus, angajatorul mai oferă cazare, asigurare de sănătate şi transport în Olanda, precum şi la locul de muncă. Perioada contractului este de trei luni, cu posibilitate de prelungire. De asemenea, pentru cei care vor să lucreze ca tranşator carne de porc şi vită se cere calificare şi experienţă de minimum un an şi engleză, nivel conversaţional. Salariul este de 9,84 euro brut pe oră. În plus, compania vine în sprijinul celor interesaţi cu asigurare de sănătate şi transport. Perioada contractului este de trei luni cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here