Ofițer din IPJ Gorj și-a bătut soția, judecătoare, până a băgat-o în spital

100

Un ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj și-a bătut, crunt, soția, judecătoare la Tribunalul Gorj, până a băgat-o în spital. Episodul violent a avut loc, miercuri seara, iar femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu, acuzând dureri în mai multe zone ale corpului. Potrivit unor informații, judecătoarea nu a depus plângere împotriva soțului violent. Marius Stroe, ofițer în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice al IPJ Gorj, și-a agresat soția, miercuri seara, până a băgat-o în spital, conform unor surse din sistemul medical. În urma loviturilor primite, soția polițistului, judecător în cadrul Secției Civile a Tribunalului Gorj, a apelat numărul de urgență, iar mai apoi a fost preluată de o ambulanță și transportată la UPU unde cadrele medicale i-au acordat îngrijiri de specialitate. Potrivit unor informații, judecătoarea nu a depus plângere penală împotriva soțului cu care este căsătorită de aproximativ trei ani, deși, aceleași surse afirmă, că nu ar fi la primul incident violent. Polițistul de la ”economic” e cunoscut ca fiind un ins violent, mai ales că în urmă cu câțiva ani, fosta sa iubită, și ea polițistă, l-ar fi părăsit tot din cauza bătăilor.
George Constantin

1 COMENTARIU

  1. Nu as vrea sa generalizez, insa… politistii si jandarmii… cu totii cred ca este “datoria” lor sa fie agresivi, brutali, violenti. Asa considera ei ca este normal. Fie ca este vorba de agresivitate verbala sau violenta fizica, pentru ei nu este nimic anormal. Ar trebui ajutati, testati, indrumati, tratati.
    Cine s-o faca??? Exceptiile dintre ei, daca mai exista!
    Ca o propunere, atunci cand sunt evaluati psihologic, sa fie consultata si familia, respectiv: sotia, copiii… dupa caz… Comportamentul lor in familie si in societate conteaza pentru toti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here