Oficialii Pandurilor, mulțumiți de joc și de rezultatul din Ghencea – Prunariu: “Jocul echipei este într-o creştere evidentă”

336

Deși Pandurii a avut în față o echipă ciuntită de propriul antrenor și lăsată în 10 de Piovacari, oficialii echipei gorjene se raportează la meciul din Ghencea pentru a sesiza un progres în jocul prestat de băieții lui Grigoraș.

Steaua nu a fost “stea” decât pe jumătate, cu indulgență, Reghecampf aliniind un prim unsprezece în partida cu Pandurii în care s-au regăsit jucători ce împreună au adunat în acest sezon mai puțin de 100 de meciuri, asta cu aportul major adus de Piovacari, Iancu, Keșeru sau Pîrvulescu. Cu toate acestea, președintele Mihai Prunariu consideră că această partidă poate fi un etalon pentru evaluările pe care atât el, cât și antrenorul Petre Grigoraș trebuie să le facă în această perioadă: “În primul rând vreau să comentez jocul echipei, unul în creştere, în sensul că am avut şi posesie, am avut şi un joc de pase prelungit, am avut şi foarte multe ocazii de gol, cred că ar fi trebuit să câştigăm la Steaua. Eu sunt mulţumit, jocul echipei este într-o creştere evidentă şi asta ne mulţumeşte pe toţi”, a declarat Prunariu după meciul cu Steaua. Și Grigoraș se arată mulțumit de jocul prestat, în special în partea a doua a meciului: “Sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă Steaua n-a folosit mulţi jucători din prima garnitură, dar rămâne o echipă puternică, şi chiar noi ne-am dori mulţi dintre cei care au evoluat contra noastră. Am profitat şi de acea eliminare. Am primit două goluri rapid pe greşeli grave, în rest a fost un joc echilibrat, am avut şi bară, am avut situaţii de a marca. Partea a doua cred că am controlat-o, puteam să şi învingem. Un joc bun, se vede o creştere, sunt mulţumit de jocul echipei şi asta mă interesează acum”.

“Am sesizat un joc (…) mai elaborat la echipă”
Președintele Pandurilor apreciază că deja în jocul echipei gorjene se simte mâna antrenorului Petre Grigoraș. “Eu sunt unul dintre oamenii care l-am apreciat tot timpul pe Petre Grigoraş, este un antrenor cu un joc extrem de frumos, îmi place şi ca antrenor şi ca om şi ca mod de abordare, de aceea mi l-am dorit şi l-am şi adus la Târgu Jiu. Avem un proiect pe minim doi ani de zile, acela de a construi o echipă frumoasă, de a vedea un joc plăcut. Lucrul acesta s-a văzut într-o perioadă foarte scurtă, în nici două săptămâni am sesizat un joc mult mai bun şi mai elaborat la echipă, mai plăcut, au început să apară şi rezultatele”, a declarat Mihai Prunariu despre așteptările pe care le are de la colaborarea cu Petre Grigoraș și primele semne pozitive primite de la preluarea echipei de actualul tehnician.

Momente diferite pentru Grig
Spre deosebire de primul mandat, când Grigoraș a reușit să pună în ordine foarte rapid jocul Pandurilor, cea de-a doua perioadă a tehnicianului la cârma echipei gorjene a pornit mult mai greoi. Antrenorul spune că este vorba de două momente greu de pus în același plan: “Fiecare moment a avut particularitatea lui. Atunci când am venit prima dată am luat echipa de pe ultimul loc cu 6 puncte în zece etape.
Acum e un alt moment, obiective nu sunt, de retrogradat nu se pune problema, vrem doar să ne clasăm cât mai bine în clasament şi pentru acei bani din drepturi TV. Din vară vrem să facem un lot care să pună probleme mult mai mari”, a declarat antrenorul Pandurilor, care a venit la cârma gorjenilor fără vreun obiectiv pentru acest sezon.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here