Oficial! Luminița Popescu, candidatul Pro România la Primăria Târgu-Jiu!

4414

Luminița Popescu, fost rector al UCB Târgu-Jiu, a fost prezentată de către Gabi Coica, liderul organizației municipale a Pro România Târgu-Jiu, drept candidatul partidului la primăria municipiului. Luminița Popescu spune că a aceptat această misiune grea, ea nemaifăcând politică, chiar dacă nu are experiența contracandidaților săi, cu mențiunea că ea are, în schimb, voința să își folosească experiență în beneficiul comunității. Candidata este profesor universitar, fost decan al Facultății de Inginerie din cadrul UCB și fost rector al UCB timp de trei ani.

Luminița Popescu a menționat că nu se va transforma, peste noapte, într-un om politic.,, Nu negociez legea”, ,,nu negociez achizițiile în acest oraș” sunt câteva dintre promisiunile candidatei făcute în conferința de presă.

,, Eu știu și pot” a mai afirmat Luminița Popescu cu mențiunea că are mână liberă să își conceapă lista de consilieri pentru CL Târgu-Jiu, listă aproape finalizată.

Candidata Pro România a menționat că în scurt timp își va prezenta proiectul pentru acest oraș. În opinia sa, primarul municipiului trebuie să aibă viziune, soluții la probleme și, printre multe altele, să fie gospodar.

Președintele Partidului, Victor Ponta, a transmis video un mesaj pozitiv la adresa echipei conduse de către deputatul Alin Văcaru, felicitând totodată candidata la fotoliul de primar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here