Oficial: Al doilea salariat al Carierei Roșia, suspect de coronavirus, internat la Spitalul Rovinari

6721

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia confirmă faptul că pacientul Spitalului Rovinari, de loc din Plopșoru, încă suspect de coronavirus deși a ieșit negativ la primul test, este salariat al Carierei Roșia. Tot reprezentanții unității, mai confirmă o informație potrivit căreia salariatul rămas în unitatea spitalicească din Rovinari are de astăzi un coleg de serviciu, pacient în același spital, și el suspect de coronavirus.

Al doilea pacient are puțin peste 40 de ani, este din Fărcășești și lucrează tot ca și lăcătuș mecanic la Sectorul II, în Cariera Roșia. Pacientului în cauză i s-a făcut testul de coronavirus iar acum așteaptă rezultatul. O rudă de-a bărbatului a sunat la 112 cerând ca minerul să fie dus la spital pentru că tușea, după ce acesta a cerut să i se aducă la domiciliu medicamente, pentru că nu se simțea bine.

Ambii lăcătuși de la Cariera Roșia, sunt izolați în saloane diferite la Spitalul Rovinari. Compania va sta la dispoziția DSP Gorj în privința anchetei epidemiologice, dacă se va impune acest lucru. Salariații Carierei Roșia sunt în șomaj tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here