Oficial: Aceasta este componența BPJ-ului interimar al PNL Gorj! Cine va candida la președinția organizației, Cilibiu sau Iordache?!

4881

Președintele interimar al PNL Gorj, Gigel Știrbu, a creionat noul Birou Permanent Județean al organizației liberale din județul nostru după ce structura centrală a stabilit că fostul BPJ, format, adevărat, din persoane apropiate fostului președinte Dan Vâlceanu, trebuie dizolvat. Din noua structură de conducere fac însă parte, echilibrat, toți primarii PNL, inclusiv Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru, senatorul Ion Iordache, prefectul Cilibiu, directorul CEO Daniel Burlan, directorul Carierei Roșia, Trufelea Cosmin, trei consilieri județeni și liberali de importantă din mediul public și privat. Au dispărut din componența noului BPJ, apărătorii lui Dan Vâlceanu, fostul prefect, restul consilierilor județeni și persoane care nu au agreat decizia centrului.

Au dispărut cei doi liberali de la Motru, Gigel Jianu și Dan Matei, semn că s-a păstrat sesizarea că alegerile interne din structura municipală mi au fost corecte. Motru îl are reprezentant în BPJ pe Daniel Burlan, în schimb.
Rămâne că această structură sa organizeze alegeri interne, în 60 de zile, lucru care trebuie demarat rapid. Vor fi alegeri în fiecare organizație locală, la structurile de tineret, pensionari și femei apoi alegerile finale. Zvonurile din piață sunt că PNL Gorj va avea un nou președinte în postura Cristinei Cilibiu, un exercițiu interesat de imagine pentru liberali. Cilibiu ar urma să fie unic candidat pentru funcție și viitor candidat pentru Primăria Târgu-Jiu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here