Oferte speciale pentru fanii Pandurilor!

288

Preşedintele Pandurilor, Narcis Răducan, îi invită pe suporterii gorjeni să achiziţioneze, începând de astăzi, abonamente pentru actualul sezon. Gorjenii sunt convinşi că vor intra în primele şase şi în această ediţie de campionat, iar cei mai fideli fani vor fi răsplătiţi pe măsură.
“Pandurii Târgu Jiu vă invită să-i fiți alături în provocarea acestui sezon deosebit de dificil! Cu dumneavoastră în tribune, performanțele echipei de fotbal pot fi egalate și depășite, iar suporterii pandurilor merită o echipă câștigătoare! De aceea, începând de luni, 19 septembrie 2016, Pandurii Târgu Jiu pune în vânzare, la sediul clubului, abonamente accesibile, valabile până la finalul sezonului 2016 – 2017, inclusiv pentru meciurile decisive din play-off-ul Ligii I!
Vă stau la dispoziție tribunele I, II și peluza cu următoarele prețuri :
– 150 lei – Tribuna I
– 100 lei – Tribuna II
– 50 lei – Peluză
Tot cu această ocazie, clubul sportiv demarează actualizarea bazei de date a suporterilor. Veți avea posibilitatea să împărtășiți opinii și sugestii în direct și, de asemenea, să solicitați autografe personalizate fotbaliștilor preferați! Vor fi premiați suporterii cu cele mai frumoase fotografii realizate la partidele oficiale pentru albumul virtual al clubului, iar cele mai reușite vor inaugura monitoarele noului stadion din Târgu Jiu. Echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu așteaptă alături de ea echipa suporterilor! Împreună, avem același vis și suntem o singură echipă! Suntem onorați că sunteți suporteri panduri și vă mulțumim pentru statornicie!

Cu respect,
Narcis Răducan”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here