Oferta pentru Morega naşte discuţii în noua Alianţă

278

moregaDeclaraţia parlamentarului independent Dan Ilie Morega cum că a fost ofertat pentru a se înscrie în PC şi pentru a prelua organizaţia Partidului Conservator de la Gorj a stârnit reacţii în rândul noilor parteneri de alianţă. Liberalul Dian Popescu susţine astfel că prezenţa lui Morega în PC nu ar schimba însă nimic în

noua alianţă creată la nivel de Gorj, în timp ce conservatorul Ilie Petrescu spune că nu va comenta o decizie de la centru, în cazul Morega.

Dan Ilie Morega susţine că a avut discuţii cu liderii PC de la centru chiar în urmă cu trei luni de zile. ,,Am avut unele discuţii în urmă cu trei luni de zile şi chiar mai înainte cu Daniela Popa şi ulterior la o astfel de discuţie a participat şi unul dintre membrii din conducerea PNL. Este vorba despre o discuţie în trei în care s-a menţionat şi despre venirea mea la PC şi despre formarea, în acelaşi timp, a unui grup parlamentar în Camera Deputaţilor a Partidului Conservator în care să deţin şi o funcţie de conducere. Nu am dat un răspuns în acest sens iar bunul simţ m-a obligat să nu refuz şi să spun că mă voi gândi până în primăvară-vară”, a declarat Morega.

Mesaj pentru Petrescu

Morega îl linişteşte însă pe Ilie Petrescu, preşedintele interimar al PC Gorj, în privinţa faptului că parlamentarul ar veni preşedinte la filiala acestei organizaţii însă conservatorul spune că nu va comenta o astfel de decizie privind intrarea lui Morega în PC, dacă va veni de la centru. ,,Prefer să nu comentez. Dacă vine însă o astfel de decizie de la centru care să privească intrarea lui Morega în PC noi o respectăm”, a declarat Ilie Petrescu.

Dian Popescu, suspicios

În ce îl priveşte pe liberalul Dian Popescu acesta nu este prea convins că Morega a fost ofertat pentru a intra în PC Gorj. ,,Păi să vedem dacă a fost ofertat Morega să meargă la PC. Să îl întrebăm pe Voiculescu, pe preşedintele Daniel Constantin. Nu ne putem lua după orice vorbe”, a declarat şi liberalul Dian Popescu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here