Oferta EURES, bogată în posturi de asistenţi

393

Câteva companii din Italia recrutează, prin reţeaua de ocupare EURES, un număr de 80 de asistenţi medicali generalişti care să lucreze la spitale sau centre de îngrijire din Marea Britanie şi Irlanda de Nord. Angajatorii acceptă şi persoane care au calificare de asistent medical, dar nu au experienţă de lucru. Condiţia este ca doritorii să fie înregistraţi sau în curs de înregistrare la Colegiul Naţional al Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din Marea Britanie (NMC) şi să cunoască limba engleză cel puţin la un nivel mediu. În cazul primei oferte, cea pentru Marea Britanie de 40 de locuri, angajatorii oferă un salariu cuprins între 21.909 şi 28.462 lire brut pe an, în funcţie de experienţă. În plus, se mai asigură şi alte beneficii cum ar fi: plata transportului în Marea Britanie şi cazare gratuită timp de şase săptămâni sau două luni, şi şase luni program intensiv de acomodare înainte de a lucra pe secţii.
Totodată, o altă companie din Italia recrutează 40 de asistenţi medicali pentru Irlanda de Nord, care să ofere servicii specializate pentru rezidenţii cu nevoi mai mari de dependenţă, inclusiv asistenţă medicală pentru infirmi vârstnici. Salariul oferit este de 12,07 lire brut pe oră. Beneficii: transport gratuit în Irlanda de Nord, 400 de lire chirie pentru prima lună şi garanţie pentru chirie, consiliere pentru înscriere la NMC, precum şi programe de instruire şi formare profesională la nivelul cărora se primesc 500 de lire. Durata contractelor este de tip permanent.
Ofertele sunt valabile până la data de 31 decembrie 2016. Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut. Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here