Octogenari acroşaţi în timp ce traversau prin loc nepermis

172

O persoană în vârstă de 83 de ani, din municipiul Târgu-Jiu a fost acroşată de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze Calea Bucureşti printr-un loc nepermis şi fără a se asigura. Conducătorul autoturismului implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în acest caz. Un alt accident tras la indigo s-a petrecut în Rovinari.

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, la miercuri, în jurul orei prânzului, prin serviciul unic apeluri de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Calea Bucureşti, din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a constatat că S.M., de 31 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Bucureşti, a acroşat pe P.A., de 83 ani, din municipiul Târgu–Jiu, persoană ce se angajase în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier şi stabilirii răspunderii judiciare, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident la indigo, în Rovinari
În cursul aceleiaşi zile, la orele 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari au fost sesizaţi, cu privire la faptul că pe strada Prieteniei din localitate, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de către poliţişti a rezultat că Z. M. M., de 26 ani, din oraşul Rovinari, jud. Gorj în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe str. Prieteniei din oraşul Rovinari a acroşat pe B. G., 88 ani, din comuna Fărcăşeşti, sat Roşia-Jiu, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Pietonul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here