Obținerea permisului de conducere – Examinatorii vor fi civili

2643

Examinatorii nu vor mai fi cadre MAI, vor fi civili, asta pentru a mai reduce din deficitul de polițiști care a dus la programarea examenelor practice la 6 luni după examenul teoretic. Schimbări importante la obținerea permisului de conducere, în special în ceea ce privește examinatorul.

O propunere legislativă depusă în Parlament prevede schimbări importante la obținerea permisului de conducere.În primul rand, instructorul va fi cel care va sta, în timpul examenului practic, în dreapta elevului. Polițistul va fi și el prezent în mașină, dar va sta pe bancheta din spate.În al doilea rând, examinatorii nu vor mai fi cadre MAI, vor fi civili, asta pentru a mai reduce din deficitul de polițiști care a dus la programarea examenelor practice la 6 luni după examenul teoretic, scriu jurnaliștii de la EVZ.

1 COMENTARIU

  1. In toate cazurile de accidente de circulatie invocati tot felul de motivatii mai mult sau mai reale, fara a invoca motivul real si corect ca NUMARUL FOARTE MARE DE ACCIDENTE SE DATOREAZA MODULUI IN CARE FOARTE MULTI IAU PERMIS DE CONDUCERE FARA SA STIE ELEMENTELE ESENTIALE LA ACEASTA MARE ACTIVITATE PUBLICA. Poate reusim sa invatam ca banii nu salveaza vieti, indiferent cine esti si la ce masina esti la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here