Obiectivele lui Dian Popescu, criticate de antecesorul său

334

Dian Popescu-facuta de mine,,Vise, taică, vise..”! Astfel a comentat, joi, fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, obiectivele înlocuitorului său la cârma organizaţiei judeţene, Dian Popescu.

Aceste obiective, din mandatul omului de afaceri din Ţicleni, au fost anunţate de acesta, atât în campania electorală pentru şefia organizaţiei, cât şi de la tribuna Casei de Cultură a Sindicatelor, atunci când Dian Popescu a fost ales lider al liberalilor gorjeni.

Dan Ilie Morega a criticat câteva dintre proiectele de viitor ale lui Dian Popescu, pe care acesta le-a făcut publice pentru electorii liberali, pentru ca ei să îi dea votul pe 4 septembrie. Morega a menţionat că cele spuse de Dian Popescu ar trebui rectificate în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNL Gorj, deoarece aceste nu ar fi decât ,,vise”, imposibil de realizat. ,,Spune că va câştiga 35% vot politic la locale. Să dea Dumnezeu să câştige 40, dar dacă va lua mai mult de 14%, mă îndoiesc.. A doua chestiune, 28 de primari. Eu spun că dacă mai ia 15 primari este un lucru extrem de bun. Jumătate din localităţi, ceea ce înseamnă cel puţin 35, cu viceprimari, minciuni! Doi parlamentari, hm.., e posibil. Atât este cu semnul întrebării, în rest nu mai spun. 350 de gorjeni care vor lucra în administraţia centrală, spune el. Păi toate partidele din Gorj nu au asta, dacă îi aduni pe toţi în ultimii 20 de ani, care au fost angajaţi politic. El angajează 350, din care un ministru, care va fi el, şi doi secretari de stat şi funcţia de prefect. Adică mi se pare că începutul este unul prost. Începând de la obiectivele şi strategia pe care a adoptat-o”, a menţionat, amuzat, Morega.

Vrea ,,ceva real”

Fostul liberal crede astfel că Dian Popescu ar trebui să vină în faţa celor care l-au ales preşedinte cu ,,ceva real”, politicianul sfătuindu-l pe cel care l-a urmat la cârma PNL să îşi revizuiască strategia de viitor şi obiectivele. ,,Eu o să îi cer, în calitatea de consolidator al partidului şi dezvoltator al lui, (..) să îşi revizuiască strategia şi obiectivele iar în prima Delegaţie Permanentă a partidului să vină cu strategia reală. Este ca în cazul cu vulpea, sau mai bine i se potriveşte <<vrabia mălai visează>>”, a declarat Morega, făcând apel la proverbul care i s-ar potrivi lui Dian Popescu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here