Obiective încă neatinse de prefectul Teodorescu

131

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Claudiu Teodorescu, a prezentat, joi, în cadrul unei întâlniri organizate la Prefectura Gorj, obiectivele pe care şi le-a propus dar care încă nu a reuşit să le realizeze. Acesta vrea ca până în februarie, dacă starea vremii va permite, să se realizeze mutarea în cele două palate, respectiv Palatul Agriculturii şi Palatul Educaţiei despre care s-a tot vorbit. De asemenea, prefectul doreşte ca pe viitor să înfiinţeze o asociaţie specială pentru tineri.

Prefectul Teodorescu a reuşit să realizeze tot ce şi-a propus de când se află la cârma instituţiei, mai puţin două lucruri. “Sunt doar două sau trei obiective pe care nu le-am putut realiza dar care în cel mai scurt timp se vor concretiza. Legat de realizarea celor două mutări ale Palatului Agriculturii şi Palatului Educaţiei, din cauză că a fost acea perioadă de campanie la nivelul judeţului Gorj, vă aduceţi aminte. Le-am amânat până trece sezonul rece, le reiau în februarie dacă se îmbunătăţeşte vremea. Până atunci lucrăm pe partea tehnică să avem toate acordurile, pentru a da drumul la aceste mutări”, a precizat Claudiu Teodorescu.
O altă dorinţă a prefectului este aceea de a înfiinţa Asociaţia Tinerilor Gorjeni de Pretutindeni în care oamenii capabili să vină cu idei noi care să fie aplicate în dezvoltarea judeţului Gorj. “Al doilea lucru pe care încă nu am reuşit să îl punem la punct, dar îl voi pune în perioada imediat următoare, e cel legat de realizarea unei asociaţii în care vrem să strângem mare parte din tinerii plecaţi din judeţul Gorj care au legătură cu judeţul nostru. Să îi strângem într-un singur loc pentru că până acum acest segment între 18 şi 45 de ani, eu consider, că nu a fost băgat în seamă foarte mult şi vreau să vin cu un plus de colaborare cu acest segment. Avem persoane tinere care lucrează în ministere, în ambasade avem persoane care lucrează în diverse instituţii din Bucureşti şi alte judeţe din ţară şi pentru a avea o colaborare mai bună cu ei vreau să facem această asociaţie”, a declarat prefectul.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here