Oasele tinerilor carbonizaţi, duse la IML

147

Surse din cadrul IPJ Mehedinţi au declarat, joi, că de la domiciliul unei tinere de 21 de ani, care face parte din cercul celor cinci suspecţi în cazul persoanelor găsite carbonizate într-o maşină incendiată, au fost ridicate o geacă şi două prosoape iar într-o fântână şi un canal au fost găsite hainele suspecţilor şi o pereche de adidaşi pătaţi cu sânge.

Potrivit surselor, cele două victime ar fi fost mai întâi bătute cu cruzime iar apoi au fost transportate în localitatea mehedinţeană Meriş. ”Suspecţii au observat că cei doi tineri nu muriseră, motiv pentru care i-au strâns de gât, iar apoi le-au dat foc. Facem reconstituirea la faţa locului”, au precizat sursele. Patru din cei cinci suspecţi reţinuţi, miercuri noaptea, pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie în cazul celor două persoane găsite carbonizate într-o maşină incendiată în localitatea mehedinţeană Meriş, au primit, joi, mandate de arestare pentru 29 de zile, potrivit unor surse din cadrul IPJ Mehedinţi.
Este vorba despre tineri din localitatea Motru, judeţul Gorj, cu vârste cuprinse între 19-24 ani, care au fost audiaţi în noaptea de miercuri spre joi de către poliţiştii mehedinţeni la sediul Poliţiei Municipale Motru. Potrivit surselor, dosarul a fost trimis spre soluţionare la Curtea de Apel Craiova.

Ancheta continuă
Criminaliştii mehedinţeni şi procurorul de caz au reuşit, marţi seara, să stabilească identitatea persoanelor descoperite carbonizate în autoturismul incendiat fiind vorba de un bărbat de 28 de ani din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj şi o fată de aproximativ 25 de ani din localitatea Turceni, judeţul Gorj.
Medicii legişti au transportat fragmentele osoase la IML pentru efectuarea necropsiei în vederea depistării cauzelor care au dus la decesul tinerilor, iar poliţiştii şi procurorii continuă ancheta pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit acesta.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here