Oameni de afaceri, absolvenţi, studenţi şi cadre didactice, reuniţi la UCB

341

Începând cu luna mai 2014 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează proiectul „Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
A treia sesiune de informare InfoStud, a avut loc miercuri, 24 septembrie, începând cu ora 10:00. „Au fost prezenţi studenţi, absolvenţi, cadre didactice care au studiat la noi şi oameni de afaceri”, a declarat Liviu Cîrţînă, coordonator proiect U.C.B.
infosud1În cadrul reuniunilor InfoStud s-au organizat dezbateri privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. La aceste reuniuni au fost invitaţi să participe studenţi din grupul ţintă, absolvenţi din diferite promoţii de la specializări din domeniul ştiinţelor inginereşti, cadre didactice, persoane de succes din diferite companii. De asemenea, a fost purtat un dialog interactiv cu studenţii despre procesul de muncă, lucrul în echipă, raporturile de muncă, studiu de caz privind activitatea economică. Campania InfoStud s-a derulat în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională prin care proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze absolvenţii universităţii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here