Oameni de afaceri, absolvenţi şi un psiholog, reuniţi la UCB

107

În cursul zilei de 29 iulie 2014, la sediul Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, s-a desfăşurat o sesiune de informare în cadrul proiectului „Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Au fost prezenţi absolvenţi, cadre didactice care şi-au efectuat studiile universitare în cadrul UCB, oameni de afaceri şi un psiholog de la Universitatea Politehnica din Bucureşti.

proiect ucb (1)Începând cu luna mai 2014 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează proiectul „Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Prima sesiune de informare InfoStud, a avut loc ieri, începând cu ora 10:00. „Au fost prezenţi şase absolvenţi, dar şi cadre didactice care au studiat la noi, oameni de afaceri şi un psiholog de la Universitatea Politehnică din Bucureşti”, a declarat Liviu Cârţână, prorectorul UCB.

Activităţile sesiunii de informare
proiect ucb (2)În cadrul reuniunilor InfoStud s-au organizat dezbateri privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. La aceste reuniuni au fost invitaţi să participe studenţi din grupul ţintă, absolvenţi din diferite promoţii de la specializări din domeniul ştiinţelor inginereşti, cadre didactice, persoane de succes din diferite companii.
proiect ucb (3)De asemenea, a fost purtat un dialog interactiv cu studenţii despre procesul de muncă, lucrul în echipă, raporturile de muncă, studiu de caz privind activitatea economică.
Campania InfoStud s-a derulat în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională prin care proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze absolvenţii universităţii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here