O zi până la începerea Turneului internaţional de tenis de câmp de la Târgu-Jiu

123

Turneul internaţional de tenis de câmp “Trofeul municipiului Târgu Jiu”, va începe marţi şi va ţine până pe 2 septembrie 2012. El se va desfăşura la Baza Sportivă ,,Mirual” din Târgu-Jiu. Această competiţie este destinată copiilor cu vârsta de până la 12 ani atât din ţară cât şi din străinătate.

Pentru câteva zile la Târgu-Jiu se va desfăşura, ediţia I a Turneului internaţional de tenis de câmp, „Trofeul Municipiului Târgu-Jiu”, adresat copiilor de până la 12 ani. În funcţie de rezultatele obţinute în aceste competiţii, sportivii acumulează puncte necesare pentru o poziţie cât mai bună în clasamentele internaţionale. Organizatorii acestei competiţii sunt Asociaţia Sportivă “TENISTAR” Târgu-Jiu, în parteneriat cu Tennis Europe Junior Tour şi Federaţia Română de Tenis. Aceştia doresc ca ediţia cu numărul unu a competiţie să devină o tradiţie la Târgu-Jiu şi să aducă în prim plan copii talentaţi, care pot face performanţă.

Trei cu noroc
Mai mulţi sportivi români au făcut salturi considerabile în clasamentul european datorită rezultatelor obţinute în astfel de turnee. România organizează anual trei turnee internaţionale U12, „Tennis Europe Junior Tour”. Anul acesta, primul turneu din calendarul competiţional a fost organizat la Bucureşti, al doilea la Timişoara, iar cel de-al treilea se va organiza la Târgu-Jiu. Competiţia este înscrisă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis şi în calendarul internaţional Tennis Europe Junior.
Andrada Bărăitaru
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here