O tânără din Târgu-Jiu creează aranjamente unicat pentru ocazii speciale

1708

Alexandra Vulpe este o tânără talentată, din ale cărei mâini rezultă aranjamente deosebite pentru ocazii speciale. Toate sunt creație proprie și satisfac până și cele mai rafinate gusturi. În plus, Alexandra asigură și livrarea la domiciliu.

Pe Alexandra Vulpe am cunoscut-o pe o rețea de socializare, creațiile ei captându-mi atenția. Pentru fiecare aranjament ea folosește materiale de calitate superioară, însă nelipsită este lavanda. Și, bineînțeles, Alexandra pune în “operele” sale suflet, multă dragoste și pasiune. Rezultatele vorbesc de la sine. „Aranjamentele pe care eu le promovez sunt creație proprie. Din pasiune pentru frumos am dat naștere acestui concept. Lucrez cu lavandă, fiind “ingredientul principal”, flori de bumbac, hârtie, și diverse accesorii. Am mare încredere în produsele mele; din punctul meu de vedere, arată senzațional și, pe lângă asta, sunt “nemuritoare”. Păstrate cum trebuie, la loc uscat și ferit de soare, vor rezista mult timp fără nicio problemă. Este nevoie de mult studiu pentru a stăpâni foarte bine anumite aspecte, de aici și încrederea pe care o am în tot ceea ce fac. Materialele le comand de pe internet, sau merg în alte orașe mai mari pentru a le procura”, mărturisește tânăra.

Livrări la domiciliu
Aranjamentele create de Alexandra Vulpe pot fi văzute pe internet, comenzile urmând a fi livrate la domiciliu. „La comandă nu facem; vindem doar ce avem disponibil. Se pot face mici retușuri, desigur, dar în general vindem ceea ce avem pe stoc. Și întotdeauna avem ceva pentru orice gust. Clienții sunt mereu mulțumiți și revin pentru orice ocazie. Prețurile sunt mai mult decât Ok și doar cei care au bun gust și apreciază munca din spate își dau seama. Mi-aș dori să găsesc cât mai mulți oameni deschiși, care să aprecieze acest stil de aranjamente. În secolul vitezei, văzând că oamenii nu prea mai au timp liber, am considerat că ar trebui să vin în ajutorul lor și să le iau o sarcină de pe cap. Astfel, noi am ales comerțul online cu livrare la domiciliu. Nimic mai simplu! Ne găsiți pe rețeaua de socializare facebook pe pagina noastră a Sublime Deco&Events sau pe profilul meu personal: Vulpe Alexandra, ori la numărul de telefon 0761644063”, confirmă Alexandra.
Aranjamentele hand-made pot fi dăruite cu orice ocazie specială, cum ar fi venirea pe lume a unui prunc, majorat, zi de naștere și altele. În această perioadă, Alexandra le oferă clienților săi posibilitatea de a opta pentru aranjamente cu tematică de sezon.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here